Unfuck Greece: Πλάνα από τις πορείες στο Σύνταγμα προβάλλονται σε συναυλίες των U2 [βίντεο] - iefimerida.gr

Unfuck Greece: Πλάνα από τις πορείες στο Σύνταγμα προβάλλονται σε συναυλίες των U2 [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι U2 έχουν αποδείξει ότι μόνο... απολιτίκ δεν είναι. Στη νέα τους περιοδεία Innocence + Experience σε ΗΠΑ και Καναδά στέλνουν το δικό τους μήνυμα και για την Ελλάδα.

Την ώρα που τραγουδούν, μέσα από μια τεράστια γιγαντοοθόνη περνούν διάφορα πολιτικά μηνύματα. Συγκεκριμένα, κατά την εκτέλεση του τραγουδιού τους «Bullet the Blue Sky», ένα από τα πιο πολιτικά κομμάτια του συγκροτήματος μέσα από το θρυλικό άλμπουμ «The Joshua Tree», από την τεράστια γιγαντοοθόνη πάνω στη σκηνή περνούν πολιτικά μηνύματα, εικόνες από το Las Vegas, εικόνες από το χάος των χρηματιστηρίων και... εικόνες από την πλατεία Συντάγματος. Μάλιστα, φαίνονται ταμπέλες με το σύνθημα «Unfuck Greece», το οποίο πρωτοστάτησε σε συγκεντρώσεις συμπαράστασης στη νέα ελληνική κυβέρνηση, τον Φεβρουάριο.

Δείτε το σύνθημα «Unfuck Greece» να εμφανίζεται στο 4'51” και στο 5'06” του παρακάτω βίντεο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ U2 συναυλία Ελλάδα Unfuck Greece
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ