Τα ζώδια της Κυριακής 2 Οκτωβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Κυριακής 2 Οκτωβρίου

[node-title]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Η σημερινή ημέρα είναι κατάλληλη για να μπορέσετε να φέρετε εις πέρας καταστάσεις που για καιρό ήταν στάσιμες και σας πίεζαν ψυχολογικά *Προσπαθήστε να κάνετε αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να ξεκολλήσετε από όσα σας δυσκόλευαν *Νέα ξεκινήματα θα σας ανανεώσουν.

Επαγγελματικά: Καλά θα κάνετε να προσέξετε λίγο καλύτερα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την εργασία σας *Αποφύγετε να κάνετε επιπολαιότητες, φίλοι μου *Προσπαθήστε στα οικονομικά σας να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά *Μην παρασυρθείτε και κάνετε κινήσεις που θα σας φουντώσουν.

Αισθήματα: Με τον ερωτισμό σας στα ύψη θα μπορέσετε φίλοι αδέσμευτοι, να κάνετε γνωριμίες που θα ταράξουν ευχάριστα την καθημερινότητα σας, φίλοι μου *Φροντίστε να μετριάσετε το άγχος σας όσον αφορά το σύντροφό σας *Μιλήστε μαζί του για πράγματα που σας απασχολούν στη σχέση σας καιρό.

Υγεία: Καλά θα κάνετε να προσέξετε τις κινήσεις σας μέσα στην ημέρα γιατί είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα τα οποία θα σας επηρεάσουν *Φροντίστε να μελετήσετε τις επιλογές σας ώστε να μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε πράγματα που για καιρό σας δυσκόλευαν.

Ταύρος

Τη σημερινή ημέρα θα χρειαστεί να προσέξετε κάποια πράγματα *Μερικές αλλαγές στην καθημερινότητα σας είναι πιθανό να σας αναστατώσουν λίγο *Φροντίστε να μετριάσετε το άγχος σας για τα επαγγελματικά σας και ασχοληθείτε με πράγματα που σας κάνουν να νιώθετε όμορφα.

Επαγγελματικά: Καλά θα κάνετε να προσέξετε μερικά πράγματα με τους συνεργάτες σας *Προσέξτε τις κινήσεις σας για να μην έχετε προβλήματα *Λάβετε τα μέτρα σας *Προσπαθήστε όσον αφορά τα οικονομικά σας να μην κάνετε κινήσεις που μπορούν να σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας.

Αισθήματα: Αποφύγετε να κάνετε πράγματα που μπορούν να σας πιέσουν στα αισθηματικά σας *Κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σας θα σας επηρεάσουν ψυχολογικά *Φροντίστε να μετριάσετε το άγχος σας όσον αφορά νέες γνωριμίες *Μην βιαστείτε να ξεκινήσετε μια νέα σχέση αν δεν είστε σίγουροι.

Υγεία: Καλά θα κάνετε να προσέξετε μερικά πράγματα μέσα στη ημέρα *Μην ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία μπορούν να σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας *Ζητήματα που έχουν να κάνουν με αγαπημένα σας πρόσωπα να τα προσέξετε *Αποφύγετε να πιέσετε πρόσωπα και καταστάσεις.

Δίδυμοι

Θα χρειαστεί να προσέξετε κάποια πράγματα μέσα στην ημέρα *Μην κάνετε αλλαγές που μπορούν να σας δυσκολέψουν *Σκεφτείτε κυρίως το συμφέρον σας *Ζητήματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια σας καλά θα κάνετε να τα προσέξετε *Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον.

Επαγγελματικά: Στα επαγγελματικά σας καλά θα κάνετε να έχετε τα ματιά σας ανοιχτά *Πιθανόν να σας παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες οι οποίες θα σας χαροποιήσουν *Προσπαθήστε στα οικονομικά σας να είστε συνετοί γιατί μπορεί να έχετε κάποια απρόοπτα έξοδα που θα σας αγχώσουν.

Αισθήματα: Στα αισθηματικά σας πιθανόν να χρειαστεί να πάρετε κάποιες αποφάσεις *Καλά θα κάνετε να μιλήσετε με ηρεμία για όλα όσα σας ενοχλούν πραγματικά *Αγαπητοί αδέσμευτοι η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα σας κάνει να γνωρίσετε καινούργιο κόσμο που θα σας ανεβάσει πολύ ψυχολογικά.

Υγεία: Καλά θα κάνετε να προσέξετε λίγο καλύτερα το σώμα σας *Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε γυμναστική και να μπείτε σε μια σειρά *Δώστε προσοχή σε οικογενειακά ζητήματα *Μην αφήσετε καταστάσεις που παρελθόντος να επηρεάσουν αρνητικά τη ψυχολογία σας.

Καρκίνος

Σε μερικά πράγματα θα χρειαστεί να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις *Μην κάνετε επιπολαιότητες *Συζητήσεις με κοντινά σας πρόσωπα θα σας βοηθήσουν να φέρετε εις πέρας καταστάσεις που σας δυσκόλευαν για πολύ καιρό.

Επαγγελματικά: Στην εργασία σας καλά θα κάνετε να προσέξετε τις αποφάσεις που θα πάρετε *Μη βιαστείτε να κάνετε αλλαγές γιατί μπορεί να οδηγηθείτε σε λάθη *Φροντίστε στα οικονομικά σας να δείξετε συνέπεια *Μην κάνετε πράγματα τα οποία μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τη ψυχολογία σας.

Αισθήματα: Καλά θα κάνετε να ασχοληθείτε περισσότερο με το σύντροφό σας *Μην φοβηθείτε να εκφράσετε στο ταίρι σας τα συναισθήματα σας *Δείξτε τρυφερότητα *Αγαπητοί αδέσμευτοι θα μπορέσετε να διορθώσετε αρκετά από τα ζητήματα που σας στενοχωρούσαν ώστε να κάνετε μια νέα αρχή.

Υγεία: Προσπαθήστε να μην κάνετε πράγματα τα οποία μπορούν να σας κουράσουν *Ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι σας και με όσα σας ευχαριστούν *Μπορείτε να κάνετε αλλαγές οι οποίες θα σας βοηθήσουν να ξεκολλήσετε από καταστάσεις που σας δυσκόλευαν *Κινηθείτε δυναμικά.

Λέων

Η σημερινή ημέρα είναι κατάλληλη για να μπορέσετε να ισορροπήσετε μερικές καταστάσεις που σας άγχωναν *Μην κάνετε πράγματα που θα σας δυσκολέψουν *Βρείτε χρόνο για να περάσετε καλά και να κάνετε αλλαγές *Φροντίστε να μην πιεστείτε για υποθέσεις που έχουν να κάνουν με το παρελθόν.

Επαγγελματικά: Στην εργασία σας καλά θα κάνετε ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν να μην τις αφήσετε να σας χαθούν *Κινηθείτε έξυπνα και μεθοδικά, φίλοι μου *Αποφύγετε στα οικονομικά σας να κάνετε καινούργια ανοίγματα το διάστημα αυτό *Μελετήστε καλά τις κινήσεις σας για να μην έχετε προβλήματα.

Αισθήματα: Με τον ερωτισμό σας στα ύψη θα μπορέσετε να περάσετε πολύ καλά με το ταίρι σας οι δεσμευμένοι του ζωδίου *Στηρίξτε τη σχέση σας σε νέες βάσεις *Αγαπητοί αδέσμευτοι καλά θα κάνετε να προσέξετε γνωριμίες που θα σας προκύψουν *Μην βιαστείτε να ξεκινήσετε μια νέα σχέση.

Υγεία: Καλά θα κάνετε να προσέξετε καλύτερα κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σας *Μην κάνετε πράγματα που θα σας κουράσουν σωματικά *Αναζητήστε διεξόδους από καταστάσεις που σας δυσκόλευαν *Μην αφήσετε το παρελθόν να σας επηρεάσει αρνητικά στη ψυχολογία σας.

Παρθένος

Καλά θα κάνετε να προσέξετε καλύτερα μερικά πράγματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σας *Μην αφήσετε καταστάσεις του παρελθόντος να σας πιέσουν *Μπορείτε με τις ικανότητες που έχετε να κάνετε αλλαγές οι οποίες θα σας βοηθήσουν να ξεκολλήσετε από καταστάσεις που σας άγχωναν.

Επαγγελματικά: Καλά θα κάνετε να μιλήσετε με τους δικούς σας ανθρώπους προκειμένου να μπορέσετε να κάνετε αλλαγές οι οποίες θα σας χαροποιήσουν πολύ *Οικονομικές υποθέσεις καλά θα κάνετε να τις προσέξετε *Αποφύγετε να κάνετε πράγματα που θα σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας.

Αισθήματα: Με τον ερωτισμό σας στα ύψη θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε πολύ όμορφες καταστάσεις *Μην διστάσετε να πάρετε πρωτοβουλίες στη σχέση σας *Αγαπητοί αδέσμευτοι με τη γοητεία και το ταπεραμέντο σας θα μπορέσετε να κάνετε γνωριμίες που θα αλλάξουν προς το καλύτερο τη ζωή σας.

Υγεία: Τα άστρα θα σας βοηθήσουν να φέρετε εις πέρας καταστάσεις που σας δυσκόλευαν *Μην φοβηθείτε να κάνετε αλλαγές *Νέα ξεκινήματα θα σας χαροποιήσουν *Προσπαθήστε να αλλάξτε μερικές καταστάσεις που μπορεί να σας δυσκόλευαν *Μην αφήσετε το παρελθόν να σας επηρεάσει.

Ζυγός

Καλά θα κάνετε να προσέξετε τις κινήσεις σας μέσα στην ημέρα *Είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα *Μην βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα *Προσπαθήστε να μην κάνετε πράγματα τα οποία μπορούν να σας δυσκολέψουν *Αναζητήστε διεξόδους από καταστάσεις που σας δυσκόλευαν.

Επαγγελματικά: Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά στην εργασία σας γιατί θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες οι οποίες θα σας ωφελήσου πολύ *Σκεφτείτε το συμφέρον σας *Μπορείτε με τις ικανότητες που έχετε να φέρετε εις πέρας πολλές καταστάσεις που σας δυσκόλευαν στα οικονομικά *Μην αφήσετε εκκρεμότητες.

Αισθήματα: Στα αισθηματικά σας καλά θα κάνετε να προσέξετε λίγο τη σχέση σας με το ταίρι σας *Αποφύγετε να κάνετε πράγματα που θα σας πιέσουν καταστάσεις *Εσείς που είστε μόνοι σύντομα θα μπορέσετε να κάνετε μια γνωριμία που θα σας αναστατώσει και θα ταράξει ευχάριστα την καθημερινότητα σας.

Υγεία: Προτιμήστε τον ελεύθερο σας χρόνο να ασχοληθείτε με πράγματα που σας κάνουν και νιώθετε άνετα *Μην πιέσετε τον εαυτό σας για υποθέσεις τρίτων *Φροντίστε το βράδυ σας να το περάσετε παρέα με πρόσωπα που συμπαθείτε *Μοιραστείτε τις ιδέες σας και δεν θα χάσετε.

Σκορπιός

Θα χρειαστεί προσοχή για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις μέσα στη ημέρα *Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας *Προσπαθήστε να βάλετε σε τάξη μερικά πράγματα στη ζωή σας *Νέα ξεκινήματα θα σας κάνουν να αφήσετε πίσω σας όσα σας πλήγωσαν.

Επαγγελματικά: Στα επαγγελματικά σας καλά θα κάνετε να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας στην εργασία σας *Μην κάνετε κινήσεις που μπορούν να σας ζημιώσουν *Προσπαθήστε στα οικονομικά σας να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά *Μην κάνετε κινήσεις που μπορούν να σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας.

Αισθήματα: Με τον ερωτισμό σας στα ύψη θα μπορέσετε να απολαύσετε πολύ όμορφες στιγμές με το ταίρι σας *Εκφράστε στο ταίρι σας όσα πραγματικά νιώθετε *Φροντίστε οι εργένηδες του ζωδίου να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν και να μην πείτε όχι σε νέες γνωριμίες *Αλλάξτε διάθεση και περάσετε καλά.

Υγεία: Καλά θα κάνετε τη σημερινή ημέρα να ασχοληθείτε με πράγματα που σας κάνουν και νιώθετε άνετα *Μην αφήσετε το παρελθόν να σας επηρεάσει *Προσπαθήστε να αφήσετε πίσω σας καταστάσεις που θα σας δυσκόλευαν και να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας που θα σας ανανεώσει.

Τοξότης

Τα άστρα θα σας βοηθήσουν να αφήσετε πίσω ο,τι μπορεί να σας πλήγωσε *Προσέξτε πολύ τις κινήσεις σας για να μην έχετε προβλήματα, φίλοι μου *Μπορείτε να κάνετε αλλαγές που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα *Μην πιέσετε καταστάσεις γιατί μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα.

Επαγγελματικά: Στην εργασία σας καλά θα κάνετε να προσέξετε τις κινήσεις σας γιατί μπορεί να έχετε πιέσεις από τους ανωτέρους σας *Μελετήστε τις επιλογές σας *Φροντίστε στα οικονομικά σας να είστε συνετοί αυτές τις ημέρες *Αποφύγετε να κάνετε έξοδά σε πράγματα που δεν σας είναι αναγκαία.

Αισθήματα: Καλά θα κάνετε να προσέξετε μερικά πράγματα στα αισθηματικά σας *Κάποιες συζητήσεις προς το μεσημέρι είναι πιθανό να δημιουργήσουν κόντρες *Φροντίστε να περάσετε καλά φίλοι αδέσμευτοι και να αφήσετε πίσω σας καταστάσεις που μπορεί να σας στενοχώρησαν *Κάντε μια νέα αρχή.

Υγεία: Προσπαθήστε να κάνετε μερικές αλλαγές στον προσωπικό σας χώρο προκειμένου να τον ανανεώσετε αλλά και να αναδείξετε το προσωπικό σας γούστο *Φροντίστε να περάσετε όσο πιο καλά μπορείτε και να μην αφήσετε το παρελθόν να σας επηρεάσει *Νέα ξεκινήματα θα σας τονώσουν.

Αιγόκερως

Καταστάσεις που έχουν να κάνουν με την οικογένεια καλά θα κάνετε να τις αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα *Αποφύγετε να κάνετε επιπολαιότητες *Μπορείτε να βρείτε λύσεις σε υποθέσεις που σας πίεζαν αν προσπαθήσετε να χαλαρώσετε λίγο *Μην κάνετε πράγματα που μπορούν να σας αγχώσουν.

Επαγγελματικά: Στην εργασία σας θα μπορέσετε να κλείσετε συμφωνίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να ξεκολλήσετε από καταστάσεις που σας δυσκόλευαν για καιρό *Προσπαθήστε τα οικονομικά σας να τα κρατήσετε σε μια ισορροπία *Μην παρασυρθείτε και κάνετε έξοδά που θα σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας.

Αισθήματα: Με τον ερωτισμό σας στα ύψη θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε πολύ όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας *Μην φοβηθείτε να δείξτε τρυφερότητα *Εσείς που δεν έχετε ακόμα ταίρι σύντομα θα μπορέσετε να κάνετε γνωριμίες οι οποίες θα σας ανεβάσουν πολύ ψυχολογικά.

Υγεία: Φροντίστε να μετριάσετε το άγχος σας για ζητήματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια *Κάντε αλλαγές που θα σας τονώσουν και θα σας ανανεώσουν *Συζητήσεις με πρόσωπα από το κοντινό σας περιβάλλον θα σας βοηθήσουν να ισορροπήσετε πολλές καταστάσεις που σας δυσκόλευαν.

Υδροχόος

Φροντίστε να βάλετε σε μια σειρά ζητήματα που σας δυσκόλευαν στο παρελθόν *Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε αλλαγές που θα σας τονώσουν *Ζητήματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια καλά θα κάνετε να τα προσέξετε *Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις που για το μέλλον.

Επαγγελματικά: Στα επαγγελματικά σας καλά θα κάνετε να προσέξετε τις κινήσεις σας *Μην αφήσετε το παρελθόν να σας επηρεάσει *Σκεφτείτε το συμφέρον σας *Προσπαθήστε τα οικονομικά σας να τα κρατήσετε σε μια ισορροπία *Αποφύγετε να κάνετε κινήσεις που μπορούν να σας ζημιώσουν.

Αισθήματα: Με τους κατάλληλους χειρισμούς θα μπορέσετε να διορθώσετε αρκετές καταστάσεις που κρατούσαν σε στασιμότητα τη σχέση σας με το σύντροφό σας *Αγαπητοί αδέσμευτοι καλά θα κάνετε να προσέξετε μερικά πράγματα σε γνωριμίες που θα κάνετε *Συγκρατήστε τον ενθουσιασμό σας.

Υγεία: Ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνισή και κάντε αλλαγές που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα με τον εαυτό σας *Αναδείξτε το γούστο σας *Κατάλληλη είναι η σημερινή ημέρα να ασχοληθείτε με την εικόνα σας και να κάνετε μερικές αλλαγές οι οποίες θα σας χαροποιήσουν πάρα πολύ.

Ιχθείς

Καλά θα κάνετε να βάλετε μερικά πράγματα σε μια σειρά *Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις γιατί μπορεί να κάνετε λάθη που μπορούν να σας πιέσουν *Βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε με το σπίτι σας και με πράγματα τα οποία σας ευχαριστούν, μην φοβηθείτε να κάνετε μερικές αλλαγές.

Επαγγελματικά: Προσπαθήστε όσο μπορείτε μερικά πράγματα στα επαγγελματικά σας να τα κρατήσετε σε μια ισορροπία *Μην αφήσετε τα περιθώρια για λάθη *Προσέξτε τις κινήσεις σας *Οικονομικές υποθέσεις καλά θα κάνετε να τις αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα *Μην κάνετε πράγματα που μπορούν να σας πιέσουν.

Αισθήματα: Στα αισθηματικά σας καλά θα κάνετε να προσέξετε τις κινήσεις σας *Φροντίστε οι δεσμευμένοι να περάσετε όσο πιο καλά μπορείτε με το σύντροφό σας *Εσείς που δεν έχετε ακόμα ταίρι, σύντομα θα μπορέσετε να κάνετε γνωριμίες οι οποίες θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα συναισθήματα.

Υγεία: Καλά θα κάνετε να προσέξετε τις κινήσεις σας μέσα στην ημέρα *Μην κάνετε πράγματα τα οποία μπορούν να επιβαρύνουν τον οργανισμό σας, φίλοι μου *Αποφύγετε να κάνετε πράγματα που μπορούν να σας πιέσουν ψυχολογικά *Φροντίστε να χαλαρώσετε και κυρίως να ξεκουραστείτε.

ΠΗΓΗ: ant1.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ