Πεπόνι με προσούτο και φιστίκια - iefimerida.gr

Πεπόνι με προσούτο και φιστίκια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαν σαλάτα ή κύριο γεύμα.

Χορταίνει και δροσίζει όσο καμία σαλάτα στις αρχές του καλοκαιριού.


Υλικά

  • 1 πεπόνι βιολογικό κατά προτίμηση
  • 150 γραμμάρια προσιούτο ελληνικό (Στρεμμένου) ή ιταλικό (Πάρμας)
  • Λίγα ανάλατα πράσινα φυστίκια

Εκτέλεση

  • Κόψτε το πεπόνι σε φέτες λεπτές
  • Τυλίξτε γύρω από κάθε φέτα μια φετούλα προσιούτο
  • Σπάστε χοντρά τα φυστίκια στο μούλτι
  • Ρίξτε άφθονα πάνω από τη σαλάτα

Οι New York Times, στην ειδική σελίδα τους για την κουζίνα προτείνουν μια σαλάτα με προσιούτο υπερπαραγωγή:

Πεπόνι με προσούτο και φιστίκια | iefimerida.gr 0

Περιέχει ραπανάκι κόκκινο, αυγά βραστά, ξερό παξιμάδι, κίτρινα και κόκκινα πατζάρια, ξερά φασόλια, προσιούτο και πεπόνι!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή πεπόνι προσιούτο φυστίκια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ