Kαι επισήμως στις 4 Οκτωβρίου τα αποκαλυπτήρια του iPhone 5 - iefimerida.gr

Kαι επισήμως στις 4 Οκτωβρίου τα αποκαλυπτήρια του iPhone 5

[node-title]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρόσκληση που έστειλε η Apple σε επιλεγμένους δημοσιογράφους επισημοποίησε αυτό που όλοι γνώριζαν εδώ και μέρες και είχαμε γράψει ξανά στο iefimerida.gr. Πρεμιέρα για το πολυαναμενόμενο iPhone 5 στις 4 Οκτωβρίου, στο οποίο πιθανότατα θα κάνει παρέα και το φθηνότερο 4S, αν επιβεβαιωθούν βέβαια οι πληροφορίες των τελευταίων μηνών.

Το μήνυμα, που περιλαμβάνει και την ατάκα «Ας μιλήσουμε για το iPhone», προσκαλεί τους δημοσιογράφους σε μια «παρουσίαση από στελέχη» που θα αρχίσει στις 10 τοπική ώρα (19.00 ώρα Ελλάδας) στα κεντρικά της εταιρείας στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια. Tην παρουσίαση του νέου μοντέλου αναμένεται να κάνει ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Apple Τιμ Κουκ, ενώ σύμφωνα με τη φημολογία των ημερών, εμφάνιση έκπληξη ετοιμάζεται να κάνει ο Στιβ Τζομπς.

Σύμφωνα με το δικτυακό τόπο του AppleInsider, το iPhone 5 πιθανώς θα φτάσει στα αμερικανικά καταστήματα γύρω στις 14 Οκτωβρίου. Η Apple φέρεται μάλιστα να έχει ακυρώσει τις άδειες των εργαζομένων σε ορισμένα καταστήματά της τη δεύτερη εβδομάδα του Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ