«Η εργασιακή εφεδρεία είναι το δικό μας "λεφτά υπάρχουν"» - iefimerida.gr

«Η εργασιακή εφεδρεία είναι το δικό μας "λεφτά υπάρχουν"»

[node-title]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα «καρφιά» κατά της τακτικής που ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία και ο αρχηγός της Αντώνης Σαμαράς προσωπικά, στο θέμα της εργασιακής εφεδρείας, έριξε ο βουλευτής Κυριάκος Μητσοτάκης ζητώντας να μην μιλά η αξιωματική αντιπολίτευση για «εύκολες λύσεις».

Μιλώντας σήμερα στον ΒΗΜΑ FM, ο βουλευτής Β' Αθηνών της Ν.Δ. στηλίτευσε τις διαφορετικές απόψεις που ακούγονται από στελέχη του κόμματος στο θέμα της εργασιακής εφεδρείας, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι «η Ν.Δ. θα πρέπει να είναι πιο προσεκτική στον πολιτικό της λόγο».

Επιπλέον, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι με τον τρόπο που χειρίζεται το θέμα της εργασιακής εφεδρείας η Νέα Δημοκρατία μπορεί στο μέλλον, όταν γίνει κυβέρνηση, να αποδειχθεί το δικό της «λεφτά υπάρχουν», και ζήτησε να σταματήσουν οι φωνές μέσα στο κόμμα που υποκείπτουν στον πειρασμό των εύκολων λύσεων:

«Δεν πρέπει να τάζουμε στην κάθε συντεχνία αυτά που θέλει να ακούσει» κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ