Κινδύνεψε να καεί ζωντανός στο ολοκαίνουργιο σαλέ του ο Ηλίας Ψινάκης! - iefimerida.gr

Κινδύνεψε να καεί ζωντανός στο ολοκαίνουργιο σαλέ του ο Ηλίας Ψινάκης!

[node-title]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την τελευταία στιγμή γλίτωσε ο Ηλίας Ψινάκης, μετά από μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι του. Ανδρες της Πυροσβεστικής κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν από το φλεγόμενο σαλέ του στον Αγιο Παύλο περιοχή Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας.

O γνωστός μάνατζερ-παρουσιαστής, είχε βρεθεί στο καινούριο του σπίτι, για ολιγοήμερη ξεκούραση και όταν προσπάθησε να ανάψει το τζάκι την Παρασκευή, ξεκίνησε μεγάλη πυρκαγιά, αφού όπως φαίνεται δεν είχε καθαριστεί σωστά. Ο χώρος λαμπάδιασε και οι φλόγες άρχισαν να καταβροχθίζουν τα πάντα.

Το σπίτι είναι ξύλινο, αλλά ευτυχώς από καλής ποιότητα εμποτισμένα με αντιπυρικά συστατικά ξύλα. Απετράπη έτσι η γρήγορη επέκταση της πυρκαγιάς. Στο σημείο έφθασαν δύο πυροσβεστικά οχήματα. Ο Ηλίας Ψινάκης και η παρέα του αναγκάστηκαν να παρέμβουν με μάνικες και ό,τι άλλο είχαν στη διάθεσή τους, έως ότου καταφθάσουν οι πυροσβέστες.

Τελικά απεφεύχθη το χειρότερο. Οι πυροσβέστες αναγκάστηκαν να σπάσουν ένα μέρος της οροφής γύρω από την καμινάδα, για να σβήσουν τη φωτιά από ψηλά. Το σπίτι, βεβαίως, είναι μέσα στην κάπνα, αλλά μέχρις εκεί. Πρόλαβαν, ωστόσο, να μεταφέρουν στον κήπο έργα τέχνης που διακοσμούν το chalet, ώστε να μην υποστούν και αυτά ζημιές.

Ωστόσο το σπίτι υπέστη πολύ σοβαρές ζημιές.

Κινδύνεψε να καεί ζωντανός στο ολοκαίνουργιο σαλέ του ο Ηλίας Ψινάκης! | iefimerida.gr 0

Πάντως, αν και σοκαρισμένος, δεν έχασε τη διάθεσή του για χιούμορ. Όπως είπε στην Espresso: «Είπαμε να το κάψουμε, αλλά όχι κι έτσι»!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πυροσβεστική πυρκαγιά Ψινάκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ