Κορυφαίος επενδυτής: Οι ελληνικές τράπεζες είναι ιδιαίτερα υγιείς - iefimerida.gr

Κορυφαίος επενδυτής: Οι ελληνικές τράπεζες είναι ιδιαίτερα υγιείς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ελληνικές τράπεζες είναι ιδιαίτερα υγιείς» ανέφερε ένας από τους σημαντικότερους διαχειριστές επενδυτικών κεφαλαίων στον κόσμο, ο Μάρκος Μόμπιους της Franclin Templeton.

Οπως ο ίδιος τόνισε σε ομιλία του στις Βρυξέλλες εκτιμά ότι οι ελληνικές τράπεζες και οι μετοχές κινεζικών εταιριών εισηγμένων στο χρηματιστήριο του Χογκ Κογκ είναι στην παρούσα φάση ίσως οι πλέον ελπιδοφόρες τοποθετήσεις, σε αναδυόμενες αγορές. Σύμφωνα με την εφημερίδα Les Echos, ο διεθνούς φήμης κερδοσκόπος, παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθησή του πως δεν πιστεύει ότι είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο αποχώρησης της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ.

«Η Ελλάδα ανήκει στο ΝΑΤΟ και η αποχώρησή της από το ευρώ θα αποδυνάμωνε επικίνδυνα την Ατλαντική Συμμαχία», δήλωσε ο Μόμπιους, τονίζοντας, ακόμη, ότι η νέα και άπειρη κυβέρνηση της Ελλάδας γνωρίζει πλέον σαφώς τι ζητούν οι δανειστές της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ