Σάλος στην Αγγλία με αποκαλυπτικές φωτογραφίες φοιτητριών - iefimerida.gr

Σάλος στην Αγγλία με αποκαλυπτικές φωτογραφίες φοιτητριών

Σάλος στην Αγγλία με αποκαλυπτικές φωτογραφίες φοιτητριών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Αγγλία με αποκαλυπτικές φωτογραφίες φοιτητριών που προορίζονταν για δημιουργία ημερολογίου που θα είχε καθαρά φιλανθρωπικό σκοπό

Τα κορίτσια σπουδάζουν στο πανεπιστήμιο του Portsmouth στην Αγγλία και λέγεται να έχουν αγανακτήσει μετά την διαρροή των ανεπεξέργαστων φωτογραφιών σε πορνογραφική ιστοσελίδα.

Η φοιτητική κοινότητα βρίσκεται τώρα σε δίλημμα για το αν θα δημιουργηθεί το συγκεκριμένο ημερολόγιο.Το ημερολόγιο υποτίθεται πως θα έδειχνε τα κορίτσι σε διάφορες πόζες άλλα με την επεξεργασία που θα γινόταν, τα κορίτσια θα εμφανίζονταν «σεμνά».

«Πολλές φοιτήτριες μου είπαν ότι δεν νιώθουν άνετα με το ημερολόγιο και ότι πιέστηκαν για να συμμετάσχουν στην φωτογράφιση, το χειρότερο είναι ότι αυτές οι εικόνες ανέβηκαν σε πορνογραφική ιστοσελίδα και άγνωστοι κάνουν δυσάρεστα σχόλια» είπε μέλος φοιτητικής της κοινότητας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ