Σε ανοιχτή ρήξη ο Δέλλας με τη διοίκηση της ΑΕΚ - iefimerida.gr

Σε ανοιχτή ρήξη ο Δέλλας με τη διοίκηση της ΑΕΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν κρυβόταν ποτέ πίσω από το δάχτυλό του. Δεν το έκανε ως ποδοσφαιριστής φτάνοντας στην κορυφή της Ευρώπης το 2004, δεν δείχνει διάθεση να το κάνει ούτε ως προπονητής. Οι δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, δείχνουν ανοιχτή κόντρα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τη διοίκηση, με το μέλλον του να είναι πλέον αβέβαιο στον πάγκο της ΑΕΚ.

Ο νέος τραυματισμός του Μπακάκη αλλά και οι δύο αναγκαστικές αλλαγές κατά τη διάρκεια του αγώνα καθώς και ο αποκλεισμός τριών ποδοσφαιριστών για πειθαρχικά παραπτώματα με απόφαση της διοίκησης, οδήγησαν τον Δέλλα να ρίξει τις ευθύνες στη διοίκηση.

«Είναι μία απόφαση της διοίκησης, που πρέπει να σεβαστούμε. Εγώ πάντως θεωρώ πως δεν έχουμε τώρα την πολυτέλεια να μένουν παίκτες εκτός» απάντησε αναφορικά με τους τρεις που «κόπηκαν» ενώ για τους τραυματισμούς ανέφερε «Δεν είναι και τόσο θέμα... κακοτυχίας. Δεν φταίει ο αγωνιστικός χώρος πάντως».

Οι δηλώσεις αυτές δεν ήχησαν θετικά στ'αυτιά της διοίκησης και είναι ίσως η πρώτη φορά μέσα στη σεζόν που υπάρχει θέμα Δέλλα στην ΑΕΚ. Από εκεί που ήταν δεδομένο ότι αυτός θα προετοίμαζε την ομάδα για την επιστροφή της στην Super League, τώρα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί τίποτα αν και εννοείται ότι οποιαδήποτε απόφαση, θα παρθεί μετά το τέλος των πλέι-οφ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τραϊανός Δέλλας διοίκηση αεκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ