Ισοπαλία στο Περιστέρι (1-1) για Ατρόμητο και ΠΑΟΚ [βίντεο] - iefimerida.gr

Ισοπαλία στο Περιστέρι (1-1) για Ατρόμητο και ΠΑΟΚ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ατρόμητος και ΠΑΟΚ έμειναν στο 1-1 στο Περιστέρι στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των πλέι-οφ της Super League. Τα δύο γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο ενώ στο δεύτερο οι δύο ομάδες είχαν από μια μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν τη νίκη.

Ο Ατρόμητος δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο ξεκίνημα στον αγώνα. Στο 7ο λεπτό κέρδισε κόρνερ, ο Ιτάνζ πραγματοποίησε άστοχη έξοδο και ο Αγκουαζί με σουτ πάνω στην κίνηση άνοιξε το σκορ. Ο Δικέφαλος του βορρά προσπάθησε να ξεπεράσει το σοκ του γρήγορου γκολ και στο 14' είχε την πρώτη του τελική προσπάθεια με τον Αθανασιάδη να στέλνει την μπάλα άουτ με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι. Τελικά ο ΠΑΟΚ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Συγκεκριμένα στο 31' η άμυνα των γηπεδούχων δεν απομάκρυνε καλά, ο Τζιόλης έκανε το γύρισμα και ο Περέιρα σκόραρε για το 1-1. Τέσσερα λεπτά μετά, ο Ατρόμητος έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Ιτάνζ να απομακρύνει εντυπωσιακά προσπάθεια του Ναπολεόνι.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με φάση για τον Ατρόμητο όταν ο Καραμάνος από πάσα του Ναπολεόνι σούταρε άλλα ο Κίτσιου έβαλε την κόντρα και απομάκρυνε. Για ένα 15λεπτο το ματς είχε έντονο ρυθμό με τον Ατρόμητο να δείχνει πιο απειλητικός αλλά να μην μπορεί να φτάσει κοντά στην αντίπαλη εστία. Από το 65΄και έπειτα, το τέμπο έπεσε με τον ΠΑΟΚ να χάνει τη μεγάλη ευκαιρία στο 84'. Ο Περέιρα συνεργάστηκε με τον Κλάους, ο οποίος απέφυγε τον αντίπαλό του όμως ο Μπάρκας, ο οποίος μόλις είχε περάσει αντί του τραυματία Γκορμπούνοφ απέκρουσε. Λίγο πριν συμπληρωθούν τα 90 λεπτά, ο Ατρόμητος με μια δική του μεγάλη φάση. Ο Καραμάνος βρέθηκε απέναντι από τον Ιτάνζ έπειτα από ασίστ του Ούμπιντες όμως νικήθηκε στο τετ-α-τετ και το 1-1 παρέμεινε μέχρι τέλους.

Συνθέσεις
Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ (Μπάρκας 82'), Γκαρσία (Δημούτσος 60'), Κατσουράνης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Κούρος (Κοντοές 50'), Αγκουαζί, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Καραμάνος.
ΠΑΟΚ: Ιτανζ, Ρατς, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κάτσε (Πόζογλου 86'), Νομπόα, Τζιόλης, Μακ, Περέιρα, Αθανασιάδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ατρόμητος ΠΑΟΚ πλει-οφ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ