Η Samsung συμμετέχει στο Athens Digital Art Festival - iefimerida.gr

Η Samsung συμμετέχει στο Athens Digital Art Festival

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Samsung Electronics Hellas θα συμμετάσχει στη φετινή διοργάνωση του 11ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας, Athens Digital Art Festival 2015.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία θα συμμετάσχει για ακόμη μια χρονιά με τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές της καινοτομίες, αναδεικνύοντας την άμεση σύνδεση των ψηφιακών τεχνών και των προϊόντων υψηλής τεχνολογίας που μπορεί να απελευθερώσει τη σύγχρονη καλλιτεχνική καινοτομία και δημιουργικότητα.

Πιο συγκεκριμένα, οι συσκευές της Samsung θα παρουσιαστούν ως μέρος ορισμένων installations και projects Οι επισκέπτες του φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το Gear VR Innovator Edition για τα Galaxy S6 και S6 edge, το καινούριο tablet Galaxy TAB A, καθώς και τις λύσεις Smart Signage της Το 11ο Athens Digital Art Festival ανοίγει τις πόρτες του στην Πλατεία Θεάτρου, στο κέντρο της Αθήνας, από τις 21 έως και τις 24 Μαΐου, με θέμα “Public Space_s”, διερευνώντας την έννοια του «δημόσιου» στο ψηφιακό περιβάλλον και στον αστικό χώρο της πόλης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Samsung φεστιβαλ ψηφιακων τεχνων
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ