Κατηγορούμενοι έξι ποδοσφαιριστές της Βέροιας για το περιβόητο ματς με τον Ολυμπιακό - iefimerida.gr

Κατηγορούμενοι έξι ποδοσφαιριστές της Βέροιας για το περιβόητο ματς με τον Ολυμπιακό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες ώρες μετά την απόφαση αθώωσης του πρώην γενικού αρχηγού της Βέροιας Γιώργου Λαναρή και του πρώην προέδρου Γιώργου Αρβανιτίδη από την πειθαρχική επιτροπή της Super League λόγω αμφιβολιών, ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς Γιώργος Ανδρεάδης άσκησε κακουργηματικές διώξεις σε έξι παίκτες της Βέροιας που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό το 2013.

Πρόκειται για έξι ποδοσφαιριστές της Βέροιας, όλοι τους Έλληνες, οι οποίοι ενημερώθηκαν σήμερα πως είναι πλέον κατηγορούμενοι για δωροδοκία-δωροληψία αλλοίωσης αποτελέσματος αγώνα! Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης με τους «ερυθρόλευκους» ενώ ανάμεσά τους δεν βρίσκονται φυσικά οι Παντελής Καφές και Νίκος Γεωργέας. Οι έξι παίκτες αναμένεται να περάσουν άμεσα από το γραφέιο του Γιώργου Ανδρεάδη και θα πάρουν προθεσμία για να απολογηθούν.

Εν τω μεταξύ ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας δεν θα ασκήσει έφεση στην απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής με την οποία αθώωσε τη Βέροια. Η πειθαρχική επιτροπή της λίγκας απάλλαξε τη «βασίλισσα του βορρά» για το ματς με τον Ολυμπιακό, παρά το γεγονός ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι ερευνάται από την ποινική δικαιοσύνη και περιλαμβάνεται στη δικογραφία για την «εγκληματική οργάνωση» στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Αρβανιτίδης και ο πρώην γενικός αρχηγός Γιώργος Λαναρής, κατηγορούνται ότι έδωσαν στους ποδοσφαιριστές της ομάδας την εντολή να ηττηθούν. Ωστόσο, αθωώθηκαν λόγω αμφιβολιών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βέροια Ολυμπιακός ανακριτής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ