Ποτάμι για Καμμένο: Ακροδεξιός, αλλοπρόσαλλος πολιτικός - iefimerida.gr

Ποτάμι για Καμμένο: Ακροδεξιός, αλλοπρόσαλλος πολιτικός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τίτλο «Αχαριστία και απομόνωση» έχει η ανακοίνωση του Ποταμιού, για την ακύρωση της συνάντησης Καμμένου με τον υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ.

Η ανακοίνωση του Τομέα Άμυνας του Ποταμιού αναφέρει:

«Μοίρασε απλόχερα ποσοστά συνεκμετάλλευσης των κοιτασμάτων του Αιγαίου. Υπέγραψε συμβόλαια στρατιωτικών εξοπλισμών εκατοντάδων εκατομμυρίων. Παραχώρησε ολόκληρο νησί για να γίνει στρατιωτική βάση. Και παρ’ όλα αυτά ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ του ακύρωσε το ραντεβού. Αν δεν είναι αυτό αχαριστία, τότε τι είναι;

ΥΓ. Όλα τα παραπάνω μπορεί να είναι κατορθώματα ενός μόνο ανθρώπου, του κ.Πάνου Καμμένου. Η εθνική ταπείνωση, όμως, και η διεθνής απομόνωση της χώρας πρέπει να προβληματίσει τον Πρωθυπουργό και όλους όσους "πανηγύριζαν" για την παρουσία ενός ακροδεξιού αλλοπρόσαλλου πολιτικού στην ηγεσία του Υπουργείου Αμύνης της χώρας».

Τι απαντούν οι ΑΝΕΛ

«Αυτή τη φορά το γκρίζο Ποτάμι και ο ευρισκόμενος σε μόνιμη κρίση μεγαλείου «αρχηγός» του κατάφεραν να δικαιώσουν στο μέγιστο βαθμό την πεποίθηση πως αποτελούν την Πέμπτη φάλαγγα για την Πατρίδα μας. Έχοντας αναγάγει την υποτέλεια και την εθελοδουλία σε άσκηση ρεαλισμού και τον εθνομηδενισμό σε υπέρτατη αξία έχουν το θράσος να μιλούν για διεθνή απομόνωση της χώρας! Όντως προκλητικό για κάθε καλόπιστο.

Προφανώς εκεί στο θολό Ποτάμι, που παραπέμπει στη χώρα των λωτοφάγων της μυθολογίας, ξεχνούν ότι ο κατά φαντασίαν… πρωταγωνιστής «αρχηγός» τους χαριεντίζεται με σεσημασμένους… «φιλέλληνες», σαν τους ομοϊδεάτες του, κ.κ. Σουλτς και Γκι Φέρχοφστατ και συντάσσεται ξεδιάντροπα με τις συχνές ιταμές επιθέσεις τους τόσο στον Πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα όσο και στον Πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνο Καμμένο, όταν θέτουν δημόσια το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων ή επιχειρούν ανοίγματα στο πλαίσιο της πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής.

Οντως, εκεί στο Ποτάμι πρέπει να αυτοθαυμάζονται για την εθνικά… υπερήφανη στάση τους. Και δεν αισχύνονται. Αιδώς Αργείοι…».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ