O Aρης πέρασε στα ημιτελικά της Α1 – Κέρδισε εύκολα την ΑΕΚ - iefimerida.gr

O Aρης πέρασε στα ημιτελικά της Α1 – Κέρδισε εύκολα την ΑΕΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τον ΠΑΟ και τον ΠΑΟΚ, ο Αρης πέρασε και αυτός στην 4αδα της Basket League, κερδίζοντας άνετα την ΑΕΚ στο Αλεξάνδρειο με 79-68.

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν προέκταση του 92-54 του ΟΑΚΑ, με την ΑΕΚ να κυριαρχεί και τον Άρη να… παρακολουθεί. Όμως η 25λεπτη διακοπή λόγω ρίψης αντικειμένων απορρύθμισε μόνο τους «κιτρινόμαυρους» και η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη κυριάρχησε στα υπόλοιπα 30 λεπτά φτάνοντας ακόμη και στο +23 (73-50) πριν το τελικό 79-68. Πλέον στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός-Κόροιβος, σε μια σειρά που αρχίζει την Πέμπτη και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο ή τη Δευτέρα.

Κορυφαίος μεταξύ ίσων για τους γηπεδούχους, που έπαιξαν χωρίς Αντεγκμπόγε και με λαβωμένο Νέιμικ, ήταν ο Τόρεϊ Τόμας με 7 πόντους, 10 ασίστ, 6 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα. Εξαιρετικοί και οι Μούρτος-Χαρίσης, σταθερή αξία ο Βεζένκοφ. Σάκοτα με 19 και Γουίλμπεκιν με 16 πάλεψαν μόνο από την απογοητευτική «Ένωση», που είχε ξανά απόντα τον Χέρστον, πήρε ελάχιστα από Μενσά-Μπονσού (8π.) και Ίνγκλις (4π.), ενώ είχε 5/23 τρίποντα και 13/26 βολές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αρης αεκ Basket League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ