Το δηλητηριώδες τιτίβισμα Βαρουφάκη για την τρόικα εσωτερικού και τον ΦΠΑ [εικόνα] - iefimerida.gr

Το δηλητηριώδες τιτίβισμα Βαρουφάκη για την τρόικα εσωτερικού και τον ΦΠΑ [εικόνα]

 Nick Paleologos / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα δηλητηριώδες σχόλιο, αντέδρασε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης στις πληροφορίες που μεταδόθηκαν περί απόρριψης της πρότασης της κυβέρνησης για τον ΦΠΑ.

«H τρόικα εσωτερικού απέρριψε τις προτάσεις μας για τον ΦΠΑ. Το Brussels Group όμως θα τις συζητήσει αύριο και την Πέμπτη στις Βρυξέλλες!!!» ήταν η ανάρτησή του στο twitter λίγο μετά τα τηλεοπτικά δελτία, απόψε.

Δεν διευκρίνισε ωστόσο σε ποιους ακριβώς αναφέρεται, καθώς οι σχετικές πληροφορίες προέρχονται και από κυβερνητικές πηγές αλλά και από αξιωματούχους στο εξωτερικό.

Η κυβέρνηση έχει χρησιμοποιήσει τον όρο «τρόικα εσωτερικού» για να αναφερθεί στα κόμματα της αντιπολίτευσης ΝΔ, Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ, ωστόσο, προφανώς δεν έχουν την εξουσία να... απορρίψουν την πρόταση της κυβέρνησης. Εκτός εάν ο κ. Βαρουφάκης, αναφερόταν σε ενδοκυβερνητική τρόικα, οπότε το θέμα αποκτά άλλη διάσταση...

Το δηλητηριώδες τιτίβισμα Βαρουφάκη για την τρόικα εσωτερικού και τον ΦΠΑ [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ