Νίκησε και πέρασε ο Παναθηναϊκός τον Κολοσσό Ρόδου - iefimerida.gr

Νίκησε και πέρασε ο Παναθηναϊκός τον Κολοσσό Ρόδου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με θεαματικό τρόπο πέρασε στα ημιτελικά της Α1 ο Παναθηναϊκός συνεχίζοντας την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου του.

Οι πράσινοι μετά την απρόσμενη ήττα στη Ρόδο δεν αστειεύτηκαν αυτή τη φορά και επικράτησαν με 100-70 του ελλιπούς Κολοσσού, παίρνοντας το εισιτήριο για την τετράδα (2-1 η σειρά) και περιμένοντας έναν εκ των ΠΑΟΚ-Ρεθύμνου στην επόμενη φάση.

Πρώτος σκόρερ των πρωταθλητών ο Μαυροκεφαλίδης με 16 (όλους στο πρώτο μέρος), θραύση σε ασίστ ο Διαμαντίδης με 13, show απ' τον Παπαγιάννη με 7/7 δίποντα και 14 πόντους (συν τρία μπλοκ), έδειξε πολύ καλά στοιχεία οργανωτικά και εκτελεστικά ο Ντι Τζέι Κούπερ (9 πόντους, 4 ασίστ), ενώ μπήκε στο... κλίμα την τελευταία περίοδο ο Μόργκαν φτάνοντας τους 12.

Για τους Ροδίτες που κατέβηκαν με... 9άδα και τέλειωσαν τη σεζόν, 18 είχε ο Γουότερς. Πρόβλημα προέκυψε με τον Μπατίστα που εγκατέλειψε τον αγώνα και αναμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεών του στη γάμπα.


Το ματς

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Κολοσσός Ρόδου Basket League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ