Ο Κοντονής υποκλίθηκε στον Ολυμπιακό και τον κόσμο του - iefimerida.gr

Ο Κοντονής υποκλίθηκε στον Ολυμπιακό και τον κόσμο του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Σταύρος Κοντονής για την προσπάθεια του Ολυμπιακού στο Final-4 της Μαδρίτης. Ο υφυπουργός Αθλητισμού βρέθηκε στην Ισπανία και παρακολούθησε από κοντά τη μάχη των ερυθρόλευκων κόντρα στη Ρεάλ.

«Παρακολούθησα από κοντά την προσπάθεια του Ολυμπιακού στον τελικό, ο οποίος δεν κατάφερε να κατακτήσει το ευρωπαϊκό κύπελλο, όμως η επιτυχία του είναι μεγάλη. Του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την εξαιρετική πορεία του αλλά και την παρουσία του στον τελικό της διοργάνωσης. Επίσης δεν μπορώ να μην αναφερθώ στην υποδειγματική παρουσία των φιλάθλων. Ήταν πολύ θετικό ότι Έλληνες, Ισπανοί, Τούρκοι, Ρώσοι παρακολούθησαν δίπλα-δίπλα τον τελικό και όχι μόνο δεν έγινε το παραμικρό, αλλά όλοι χάρηκαν αυτή τη γιορτή», δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο υφυπουργός, ο οποίος την επόμενη εβδομάδα θα δεχθεί στο γραφείο του την ομάδα και τη διοίκηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σταύρος Κοντονής Ολυμπιακός μπάσκετ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ