Την Τετάρτη η απάντηση της FIFA στην Ελλάδα για το ποδοσφαιρικό Grexit - iefimerida.gr

Την Τετάρτη η απάντηση της FIFA στην Ελλάδα για το ποδοσφαιρικό Grexit

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ελάχιστες ώρες απομένουν πλέον για την απόφαση της FIFA και της UEFA αναφορικά με το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι πληροφορίες από τη Γενεύη αναφέρουν ότι την Τετάρτη θα σταλεί η απάντηση στο νέο αθλητικό νομοσχέδιο.

Το νομικό επιτελείο της UEFA έχει πάρει στα χέρια του μεταφρασμένο το τελικό κείμενο που ψηφίστηκε πριν από δέκα ημέρες στη Βουλή και όλο αυτό το διάστημα πραγματοποιεί την ανάγνωση μέχρι τελείας προκειμένου να διαπιστωθεί αν η ελληνική κυβέρνηση διασπά το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι την ανακοίνωση θα κάνει η FIFA και πως στην απάντησή της προς την ελληνική πλευρά θα ζητηθεί να πραγματοποιηθούν κάποιες αλλαγές με διορία δύο εβδομάδων.Αυτό δείχνει πως οι αξιωματούχοι των δυο ομοσπονδιών του ποδοσφαίρου δεν είναι κάθετα αρνητικοί στο νέο αθλητικό νομοσχέδιο ωστόσο έχουν διαπιστώσει πως υπάρχουν άρθρα, τα οποία χρειάζονται κάποια τροποποίηση ώστε να υπάρχει πλήρης κάλυψη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ UEFA Fifa Σταύρος Κοντονής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ