Ο 5χρονος γιος διάσημου ποδοσφαιριστή υπογράφει αυτόγραφα έξω από το γήπεδο [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο 5χρονος γιος διάσημου ποδοσφαιριστή υπογράφει αυτόγραφα έξω από το γήπεδο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγη από τη δόξα του μπαμπά θέλησε να κλέψει ο Κάι Ρούνεϊ και τα κατάφερε. Ο 5χρονος γιος του Γουέιν Ρούνεϊ δεν δίστασε να υπογράψει αυτόγραφα και να φωτογραφηθεί με τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έξω από το «Ολντ Τράφορντ» με τον πατέρα του να χαμογελά και να τρέχει να τον πάρει από το χέρι.

Ο μικρός δοκίμασε τι σημαίνει να ζεις σαν ένας μεγάλος σταρ. Τι και αν ακόμα δεν μπορεί καλά-καλά να κλωτσήσει μια μπάλα, υπέγραψε τα πρώτα του αυτόγραφα μετά το τέλος του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ, ματς στο οποίο ο πατέρας του δεν αγωνίστηκε. Φορώντας ολόκληρη την εμφάνιση της Γιουνάιτεντ, ο Κάι δεν θέλησε να δυσαρεστήσει τους... θαυμαστές του πατέρα του και υπέγραψε αυτόγραφα στη θέση του. Από μικρός στα βάσανα ο Ρούνεϊ τζούνιορ!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ και ρουνεϊ γουεν ρουνεϊ αυτόγραφα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ