Κατέβηκε στη Σταδίου για να μιλήσει με διαδηλωτές ο Χάρης Καστανίδης [βίντεο] - iefimerida.gr

Κατέβηκε στη Σταδίου για να μιλήσει με διαδηλωτές ο Χάρης Καστανίδης [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο δρόμο μαζί με τους διαδηλωτές, μπροστά στο Υπουργείο Εσωτερικών, κατέβηκε σήμερα ο υπουργός Χάρης Καστανίδης μετά από απαίτηση τους να συναντηθούν μαζί του.

και ζήτησαν να Οι διαδηλωτές, εργαζόμενοι στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» που εξυπηρετεί ηλικιωμένους σε όλη τη χώρα, διαμαρτύρονταν για τις περικοπές που έχει κάνει η κυβέρνηση στο κοινωνικό αυτό πρόγραμμα συναντηθούν με τον αρμόδιο υπουργό.

O κ. Καστανίδης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και κατέβηκε στο δρόμο μόνος του, αιφνιδιάζοντας τους διαδηλωτές πολλοί από τους οποίους ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

«Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας να εξασφαλίσουμε τους εθνικούς πόρους ώστε να συνεχιστεί το πρόγραμμα και σε συνενόηση με τους Δήμους. Από εκεί και πέρα αναλαμβάνω εγώ την πρωτοβουλία να σας ενημερώσω» τους είπε ο υπουργός, ενώ την ίδια ώρα ο αποκλεισμός της Σταδίου όπου γινόταν η συγκέντρωση είχε προκαλέσει κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ