Στρατούλης: Οδυσσέας η κυβέρνηση, θα περάσει ανάμεσα στη Σκύλλα και τη Χάρυβδη για τη συμφωνία - iefimerida.gr

Στρατούλης: Οδυσσέας η κυβέρνηση, θα περάσει ανάμεσα στη Σκύλλα και τη Χάρυβδη για τη συμφωνία

(EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πεποίθηση ότι η συμφωνία που θα φέρει η κυβέρνηση θα είναι τέτοια που θα ψηφιστεί και από τους 149 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και από εκείνους των ΑΝΕΛ, χωρίς διαρροές, εξέφρασε ο Δημήτρης Στρατούλης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης απέκλεισε και το ενδεχόμενο να αναζητήσει η κυβέρνηση στήριξη στα κόμματα της αντιπολίτευσης για να «περάσει» η συμφωνία από τη Βουλή.

Οι εταίροι δεν συμπεριφέρονται ως σύμμαχοι αλλά ως εχθροί, ζητώντας διαρκώς από την κυβέρνηση να παραβιάσει τη λαϊκή εντολή που έλαβε από τις εκλογές, είπε ο κ. Στρατούλης στον ΣΚΑΪ, μιλώντας για τις διαπραγματεύσεις.

Ο Οδυσσέας δεν μπήκε στο δίλημμα να τον φάει η Σκύλλα ή η Χάρυβδη αλλά προχώρησε με το καράβι του και πέρασε. Αν χρειαστεί έτσι, ανάμεσα, θα περάσουμε κι εμείς για να πάμε σε μια συμφωνία που δεν θα είναι επώδυνη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στέλνοντας μήνυμα προς άλλα στελέχη της κυβέρνησης, ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων είπε ότι τα μέτρα που θα συμφωνηθούν θα συζητηθούν στο Υπουργικό Συμβούλιο όπου «θα είμαι και εγώ».

Πάντως, σημείωσε πως τη μάχη «τη δίνουμε όλοι μαζί στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ», και «προχωράμε όλοι μαζί», παρά τις διαφορετικές απόψεις που υπάρχουν μεταξύ στελεχών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δημήτρης Στρατούλης συμφωνία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ