Σοκαριστικό βίντεο: Υποπτος στις ΗΠΑ γκάζωσε και παρέσυρε τον αστυνομικό που τον είχε σταματήσει - iefimerida.gr

Σοκαριστικό βίντεο: Υποπτος στις ΗΠΑ γκάζωσε και παρέσυρε τον αστυνομικό που τον είχε σταματήσει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκάρει το βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο και κατέγραψε κάμερα σώματος σε αστυνομικό τον οποίο παρασέρνει όχημα υπόπτου στη Νοτιοδυτική Σαβάνα.

Το εντυπωσιακό περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο το βράδυ και ο αστυνομικός δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Ανταποκρίθηκε σε κλήση για κλοπή σε κατάστημα και σταμάτησε τον οδηγό ως πιθανό ύποπτο, ωστόσο εκείνος έβαλε μπροστά και έφυγε.

Η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά τον 23χρονο οδηγό του μαύρου Ford Focus sedan, Μπράντον Κρίστοφερ Ανταμ που παρέσυρε τον αστυνομικό.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε την Τετάρτη, ο αστυνομικός ζητάει από τον οδηγό, τουλάχιστον τέσσερις φορές να πάρει τα κλειδιά από τη μίζα. Ωστόσο, ο οδηγός συνεχίζει να παίζει με το κινητό του, υποστηρίζοντας ότι πρέπει να τηλεφωνήσει στον αδελφό του πριν κάνει οτιδήποτε άλλο.

Δύο δευτερόλεπτα αργότερα, αφού ο ύποπτος λέει και πάλι ότι πρόκειται να καλέσει τον αδελφό του, γκαζώνει και φεύγει παρασέρνοντας τον αστυνομικό.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ