Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της Κυριακής για το τρόπαιο της Euroleague - iefimerida.gr

Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της Κυριακής για το τρόπαιο της Euroleague

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός κέρδισε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον ημιτελικό θρίλερ, η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε πιο άνετα από την Φενέρ και έτσι οι δύο τους θα... ανταμώσουν στον μεγάλο τελικό της Κυριακής για την Euroleague.

Ο μεγάλος τελικός του φετινού Final 4 θα ξεκινήσει στις 21:00 (ώρα Ελλάδος) στο «Παλάθιος ντε λος Ντεπόρτες» στην έδρα της Ρεάλ που θα έχει το πάνω χέρι αφού είναι το «σπίτι» της και θα έχει και περισσότερους φιλάθλους στο πλάι της.

Ο μικρός τελικός ανάμεσα στην Φενέρ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και του Νίκου Ζήση και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη θα ξεκινήσει στις 18:00, την ίδια ημέρα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πάτησε... γκάζι από το ξεκίνημα του αγώνα και έτσι πήρε μεγάλη διαφορά με το «καλημέρα». Η Φενέρ δεν μπόρεσε να αντιδράσει δυναμικά και να επιστρέψει στον αγώνα με αποτέλεσμα να πάρει η ισπανική ομάδα την πρόκριση στον τελικό με 96-87.

Ο Νίκος Ζήσης με την τουρκική ομάδα σε 18 λεπτά είχε 2 πόντους, ενώ στο τελευταίο δίλεπτο όταν τα πάντα είχαν κριθεί μπήκε και ο Γιάννης Μπουρούσης για την Ρεάλ.

Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της Κυριακής για το τρόπαιο της Euroleague | iefimerida.gr 0

Ετσι, η Ρεάλ θα διεκδικήσει την Κυριακή το 9ο Ευρωπαϊκό της, έχοντας κατακτήσει το τελευταίο το 1995 στην Ισπανία πάλι (Σαραγόσα) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες έχουν πάρει τρία και θα επιδιώξουν να σηκώσουν το 4ο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ