Κακλαμάνης: Δεν είμαι φίλος του Στουρνάρα, αλλά έφθασα να τον υποστηρίζω - iefimerida.gr

Κακλαμάνης: Δεν είμαι φίλος του Στουρνάρα, αλλά έφθασα να τον υποστηρίζω

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI /ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη στήριξή του στο πρόσωπο του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας εξέφρασε ο Νικήτας Κακλαμάνης τονίζοντας ότι από επικριτής του, έφθασε στο σημείο να τον υποστηρίζει.

«Δεν ήμουν πολιτικός φίλος του κ. Στουρνάρα, αλλά τώρα συγνώμη: Μας δουλεύουνε; Τα αποθεματικά της Τράπεζας της Ελλάδας πήρε ο κ. Στουρνάρας, τα 700 εκατ. ευρώ, αφού είχε συνεννοηθεί με τον Ντράγκι, του οποίου είναι άνθρωπος και με την Λαγκάρντ και σώθηκε η Ελλάδα και τού ζητάμε και τα ρέστα; (Φανταστείτε) τώρα πού έφτασα εγώ, από επικριτής του Στουρνάρα να τον υποστηρίζω!», δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας στον Βήμα FM.

Όσον αφορά στη συμφωνία με τους εταίρους και τη στάση της Νέας Δημοκρατίας, ο Νικήτας Κακλαμάνης τόνισε: «Ανεξάρτητα το πώς θα ονομαστεί η συμφωνία, ένα είναι σίγουρο, ότι θα είναι επώδυνη. Για τα μεγάλα θέματα, πρέπει να συγκαλείται η κοινοβουλευτική ομάδα και να αποφασίζει η κοινοβουλευτική ομάδα. Ανεξάρτητα από εκεί και πέρα ποια θέση θα έχω εγώ διατυπώσει, ακόμα κι αν η απόφαση της πλειοψηφίας είναι αντίθετη, οφείλω εγώ να έρθω συντεταγμένα στη Βουλή και να ψηφίσω την απόφαση της πλειοψηφίας.

Για το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος ή εκλογών είπε: «Αποκλείω παντελώς το δημοψήφισμα και (αφήνω) μία ελάχιστη πιθανότητα για εκλογές, αν και εκτιμώ ότι αν η πληροφόρηση πού είδα σήμερα, ότι θα έρθει η συμφωνία, εφόσον κλειστεί με ένα άρθρο όπως επί Ν.Δ. και μπαίνοντας ταυτόχρονα και θέμα εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, αν υπάρξουν διαρροές, θα είναι ελάχιστες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ