Ολυμπιακός: Η Ιστορία γράφεται στο Final 4! - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Η Ιστορία γράφεται στο Final 4!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να πάρει μέρος σε final 4 για 11η φορά και ο Stoiximan.gr ετοίμασε ένα infographic με τη θρυλική ιστορία των ερυθρολεύκων στην κορυφαία διασυλλογική οργάνωση της Ευρώπης στο Μπάσκετ!

Αουτσάιντερ

Για άλλη μια φορά η ομάδα του Πειραιά είναι αουτσάιντερ σύμφωνα με τις στοιχηματικές αποδόσεις (6.50 πληρώνει στον Stoiximan.gr η πρώτη θέση του Ολυμπιακού) αλλά αυτό δεν ενόχλησε ιδιαίτερα το Σπανούλη και την παρέα του στην Κωνσταντινούπολη (2012) και στο Λονδίνο (2013).

Οι Αρχηγοί

Η πορεία του Ολυμπιακού θα εξαρτηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από τα κέφια των Σπανούλη & Πρίντεζη. Ο αρχηγός πληρώνει 7.00 απόδοση να βγει πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης και ο Πρίντεζης δίνει 20.00 απόδοση να βγει πρώτος στα ριμπάουντ.

Ο νόμος της Ολυμπίας!

Τέλος για όσους πιστεύουν στις προλήψεις, πρέπει να ενημερώσουμε πως και τις 3 φορές που η Ολυμπία Χοψονίδου ήταν έγκυος στη διάρκεια ενός Final-4, ο Σπανούλης επέστρεψε στην Ελλάδα με την κούπα της Ευρωλίγκα & τον τίτλο του MVP!

2009 Βερολίνο-Παναθηναϊκός

2012 Κωνσταντινούπολη-Ολυμπιακός

2013 Λονδίνο-Ολυμπιακός

8.00 Απόδοση πληρώνει στον Stoiximan.gr να βγει MVP o Σπανούλης!

Ολυμπιακός: Η Ιστορία γράφεται στο Final 4! | iefimerida.gr 0






Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός FInal 4 stoiximan
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ