Μελισσανίδης: Μην διώξω κανέναν από τώρα... - iefimerida.gr

Μελισσανίδης: Μην διώξω κανέναν από τώρα...

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι μέτριες εμφανίσεις της ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα και κάποια περιστατικά που υπέπεσαν στην αντίληψη του ήταν ο λόγος για τον οποίο ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήγε στα Σπάτα.

Ο διοικητικός ηγέτης της Ενωσης, μετά τη νίκη με 1-0 μέσα στη Λάρισα, βρέθηκε στην απογευματινή προπόνηση για να δείξει με την παρουσία του ότι δεν ανέχεται άλλη χαλαρότητα, καθώς και να κρούσει το καμπανάκι σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές για το υπόλοιπο της χρονιάς και τα επόμενα παιχνίδια στα πλέι οφ της Football League.

Ο «Τίγρης» εμφανίστηκε ενοχλημένος από ορισμένα κρούσματα απειθαρχίας που υπέπεσαν στην αντίληψή του και ξεκαθάρισε ότι η ΑΕΚ θα έπρεπε να είναι πάνω απ” όλoυς.

«Στα πλέι οφ παρουσιαζόμαστε σαν τσίρκο. Δεν είναι αυτή εικόνα ομάδας. Σ” αυτά τα ματς αυτό που βλέπω είναι ότι μέσα στο γήπεδο μπαίνουν μέσα μόνο οι φανέλες. Ξυπνήστε όσο είναι καιρός. Για να μη διώξω κανέναν από τώρα, το καλοκαίρι θα μιλήσουμε με όλους. Συνέλθετε όσο είναι νωρίς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ