Η adidas παρουσιάζει το επαναστατικό adipower Predator® - iefimerida.gr

Η adidas παρουσιάζει το επαναστατικό adipower Predator®

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η adidas παρουσιάζει το νέο adipower Predator®, το πιο πρωτοποριακό ποδοσφαιρικό παπούτσι που δημιουργήθηκε για να καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες του σύγχρονου ποδοσφαίρου! Η φετινή έκδοση του εμβληματικού Predator® ενσωματώνει μοναδικές τεχνολογίες που το καθιστούν το ιδανικότερο παπούτσι για τον απόλυτο έλεγχο της μπάλας.

Παίκτες παγκοσμίου κλάσης, όπως ο Nani της Manchester United FC, ο Xavi της FC Barcelona, ο Van Persie της Arsenal FC, ο Kaká της Real Madrid FC και ο Gerrard της Liverpool FC, δοκίμασαν και συνέβαλαν σημαντικά στην ανάπτυξη του adipower Predator®.

Το βασικό χαρακτηριστικό του adipower Predator® είναι το "Predator® Element", μια τεχνολογία που επανασχεδίασε η adidas, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται καλύτερος έλεγχος της μπάλας. Στρατηγικά τοποθετημένα στοιχεία από λάστιχο σιλικόνης στο εξωτερικό του παπουτσιού παρέχουν μεγαλύτερη δύναμη, έλεγχο και ακρίβεια στην πάσα, το σουτ ή την ντρίμπλα, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Έτσι, το adipower Predator® ενισχυμένο από το Predator® Element αποτελεί το ακριβέστερο Predator® που δημιουργήθηκε ποτέ.

Με την τεχνολογία Sprint Frame στην εξωτερική σόλα του, τεχνολογία που χρησιμοποιείται και στο adizero f50, το adipower Predator® ζυγίζει μόλις 230γρ (βάρος κατά 25% μειωμένο σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο) και προσφέρει εξαιρετική σταθερότητα με τη βοήθεια της γεωμετρίας.

Όπως και στις προηγούμενες εκδόσεις του Predator® η τεχνολογία Powerspine ελαχιστοποιεί τη ενέργεια που χάνεται κατά τη διάρκεια του σουτ, μεταφέροντάς την άμεσα στη μπάλα και ταυτόχρονα προσφέρει άνετη κίνηση κατά τη διάρκεια του τρεξίματος.

«Υπάρχει πλέον μια νέα κατηγορία παιχτών που χρειάζεται ένα νέο είδος παπουτσιού Predator®. Αυτοί οι παίχτες είναι νέοι, με αυτοπεποίθηση και έχουν την ικανότητα να καθορίσουν με την απόδοση τους την έκβαση ενός αγώνα. Με το ολοκαίνουριο adipower Predator® που ενσωματώνει τεχνολογίες όπως το Sprint Frame, το Powerspine και το ανανεωμένο Predator® Element, το παιχνίδι βρίσκεται πλέον στα πόδια τους», δήλωσε ο Aubrey Dolan, product manager για το adipower Predator®.

Το νέο ποδοσφαιρικό παπούτσι adipower Predator® είναι διαθέσιμο στα καταστήματα της adidas, καθώς και σε εξειδικευμένα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τεχνολογία νοημοσύνη ADIDAS παπούτσι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ