Πάντοαν: Να δεσμευτεί τώρα η Ελλάδα για μεταρρυθμίσεις σε συντάξεις και φορολογία - iefimerida.gr

Πάντοαν: Να δεσμευτεί τώρα η Ελλάδα για μεταρρυθμίσεις σε συντάξεις και φορολογία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ανάγκη να δεσμευτεί η ελληνική κυβέρνηση σε μια σειρά απαραίτητων μεταρρυθμίσεων, ζήτησε ο υπουργός Οικονομικών της Ιταλίας Πιέρ Κάρλο Πάντοαν.

Μιλώντας στο Reuters, ο Ιταλός πολιτικός είπε ότι χρειάζεται να υπάρξει ισχυρή δέσμευση από την Αθήνα ότι θα προχωρήσει σε συγκεκριμένες μεταρρυθμίσεις.

Μάλιστα, ανέφερε και τους τομείς στους οποίους η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει άμεσα: «Αυτό που πρέπει να γίνει είναι η ελληνική κυβέρνηση να δεσμευτεί σε μια πολύ σημαντική σειρά μέτρων, όχι μεγάλων αλλά σημαντικών. Οι φορολογία και οι συντάξεις για παράδειγμα, χρειάζονται ισχυρή δέσμευση στους τομείς αυτούς», είπε χαρακτηριστικά.

Πάντως, σύμφωνα με τον Ιταλό ΥΠΟΙΚ, οι εταίροι της Ελλάδας στην ευρωζώνη έχουν ισχυρή προσήλωση στην επίτευξη συμφωνίας με την Αθήνα σε ότι αφορά στην όλο και πιο απελπιστική οικονομική της κατάσταση.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ