Με το πόδι στο «γκάζι» ο Παναθηναϊκός - Επικράτησε 98-71 του Κολοσσού - iefimerida.gr

Με το πόδι στο «γκάζι» ο Παναθηναϊκός - Επικράτησε 98-71 του Κολοσσού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 98-71 του Κολοσσού στο πρώτο παιχνίδι των πλέι-οφ και έκανε το 1-0 στις μεταξύ τους μονομαχίες. Απόλυτα αφεντικά του ματς οι πράσινοι, πήραν διαφορά 16 πόντων από το πρώτο ημίχρονο.

Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έδειξε αρκετά ορεξάτος τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα, είχε πρώτο σκόρερ τον Μπατίστα με 23 πόντους ενώ 15 πέτυχε ο Φώτσης με 4/6 τρίποντα. Για τους φιλοξενούμενους, 16 είχε ο Χάγκινς και 15 ο Λαρεντζάκης.Ο Παναθηναϊκός έχει τη δυνατότητα στο 2ο παιχνίδι που ακολουθεί το Σάββατο να κάνει το 2-0 και να πάρει το εισιτήριο δίχως 3ο ματς, στην επόμενη φάση των πλέι-οφ.

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε από το πρώτο δευτερόλεπτο να τρέξει στο παρκέ και το κατάφερε. Προηγήθηκε νωρίς 11-0 με τον Κολοσσό να βρίσκει το δρόμο για το καλάθι μετά από τέσσερα λεπτά αγώνα. Με τον Φώτση οδηγό στην πρώτη περίοδο, οι πράσινοι προηγήθηκαν 29-13 και η νίκη ουσιαστικά είχε κριθεί. Οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ πιο ελεύθερο μπάσκετ στη συνέχεια με τη διαφορά να φτάνει μάλιστα και στο +23 στο ξεκίνημα της 4ης περιόδου (79-56). Ο Μπατίστα συνέχιζε το «πάρτι» του κάτω από τη ρακέτα, εκτοξεύοντας τη διαφορά και στο +27, με το τελικό σκορ να... κλείνει στο 98-71.

Τα δεκάλεπτα: 29-13, 46-27, 70-51, 98-71

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός κολοσσός μπάσκετ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ