Αποφασίζουν στον ΠΑΟΚ για τεχνικό διευθυντή - iefimerida.gr

Αποφασίζουν στον ΠΑΟΚ για τεχνικό διευθυντή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πορεία στο μέλλον ξεκινούν να χαράζουν στον ΠΑΟΚ μετά το οριστικό τέλος στο θέμα των χρεών της ΠΑΕ προς το ελληνικό Δημόσιο.

Ο Ιάκωβος Αγγελίδης και ο Γιώργος Σαββίδης επέστρεψαν από την Ισπανία όπου είχαν συνάντηση με τους δύο υποψήφιος τεχνικούς διευθυντές. Ο πρόεδρος του Δικεφάλου του βορρά μάλιστα, θα έχει απόψε συνάντηση με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου προκειμένου να τον ενημερώσει για το πως κύλησαν οι διαπραγματεύσεις και από κοινού θα παρθεί απόφαση για την επόμενη μέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, υπήρξε σημείο επαφής και με τους δύο τεχνικούς διευθυντές, στους οποίους υπήρξε ανάλυση για το πλάνο τριετίας που έχουν στο μυαλό τους οι διοικούντες την ομάδα. Δεν αποκλείεται λοιπόν, μετά τη συνάντηση «κορυφής» σήμερα, να υπάρξει και απόφαση για την πρόσληψη του ενός, προκειμένου στη συνέχεια να δρομολογηθεί και η αναζήτηση προπονητή για την επόμενη σεζόν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ