Η τούμπα του Φρανσουά Ολάντ στην Αϊτή [βίντεο] - iefimerida.gr

Η τούμπα του Φρανσουά Ολάντ στην Αϊτή [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσα σε ένα αεροπλάνο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Φρανσουά Ολάντ, καθώς πραγματοποιεί σειρά επισκέψεων στην Καραϊβική.

Ο Γάλλος πρόεδρος στο ταξίδι του στην Αϊτή είχε ένα μικρό ατύχημα. Την ώρα που ανέβαινε τα σκαλιά για να εκφωνήσει την ομιλία του στο Πορτ ο Πρενς, την πρωτεύουσα της χώρας, σκόνταψε και έπεσε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Le Figaro», που έχει αναρτήσει το συγκεκριμένο απόσπασμα, το παραπάτημα του Ολάντ οφείλεται στην κούραση της περιοδείας του. Από τα χειρότερα της πτώσης τον έσωσε ο πρόεδρος της Αϊτής, Μισέλ Μαρτελί.

«Προφανώς, ο Γάλλος πρόεδρος ήταν κουρασμένος. Η απροσεξία του ευτυχώς δεν είχε δυσάρεστα αποτελέσματα. Στάθηκε αμέσως στα πόδια του και συνέχισε κανονικά το πρόγραμμά του στην Αϊτή», ανέφερε το δημοσίευμα.

Ο Γάλλος πρόεδρος επισκέφθηκε μέσα σε έξι μέρες αρκετές περιοχές στην Καραϊβική και συγκεκριμένα την Κούβα, την Γουαδελούπη, τις δυτικές Ινδίες, τα γαλλικά εδάφη του Αγίου Βαρθολομαίου, του Αγίου Μαρτίνου και της Μαρτινίκας και την Αϊτή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φρανσουά Ολάντ Τούμπα Αιτή περιοδεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ