Το αλάτι είναι το μυστικό του.
Λέγεται έτσι γιατί είναι η ονομασία κοπής του κρέατος στην Αμερική. Πρέπει απαραίτητα να έχει ωριμάσει τουλάχιστον 4 εβδομάδες, ώστε να γίνει μαλακό σαν λουκούμι, χωρίς να χάσει την ανυπέρβλητη γεύση του.
Μια μπριζόλα T-Bone έχει πάχος τουλάχιστον 4 εκατοστά και ζυγίζει 700-800 γραμμάρια.
Εκτέλεση
- Βγάλτε τις μπριζόλες από το ψυγείο μισή ώρα πριν ψηθούν
- Ετοιμάστε φωτιά -Κάρβουνα, γκριλ ή μπάρμπεκιου στους 500-600 βαθμούς
- Βάλτε τις μπριζόλες σε ανοιχτό πιάτο και ρίξτε μια ιδέα ελαιόλαδο
- Χαϊδέψτε τις μπριζόλες να πάει το ελαιόλαδο παντού
- Ρίξτε πιπέρια πολύχρωμα
- SOS: Μη βάλετε αλάτι τώρα, χάνει όλα τα υγρά!
- Με ένα χαρτί κουζίνας λαδώστε την επιφάνεια του μπάρμπεκιου
- Βάλτε τις T-Bone, με ανοιχτό καπάκι και αφήστε για 1,5 λεπτό να ψηθούν
- Γυρίστε τα σε άλλη κατεύθυνση, από την ίδια πλευρά, για να κάνουν τετράγωνα από το ψήσιμο
- Αφήστε 1,5 λεπτό
- Γυρίστε από την άλλη πλευρά
- Ψήστε ακόμη 2 λεπτά, είναι έτοιμα!
- Οταν σερβίρετε βάλτε αλάτι, όσο θέλετε
Εδώ οι Γερμανοί εξηγούν πόσα λεπτά θα τις ψήσετε για να γίνουν όπως τις θέλετε:
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο