Στα άκρα Σημίτης-Ακης: «Στο υπουργείο σου γίνονταν τα μύρια όσα» - iefimerida.gr

Στα άκρα Σημίτης-Ακης: «Στο υπουργείο σου γίνονταν τα μύρια όσα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα άκρα οδηγήθηκε η αντιπαράθεση Σημίτη-Τσοχατζόπουλου όταν οι δύο άνδρες ήρθαν στο δικαστήριο ενώπιος ενωπίω για τα εξοπλιστικά προγράμματα.

Μετά την κατάθεση του πρώην πρωθυπουργού, ο Ακης Τσοχατζόπουλος ζήτησε τον λόγο προκειμένου να ρωτήσει ο ίδιος τον κ. Σημίτη.

Ακης Τσοχατζόπουλος: Θέλω να βοηθήσω το δικαστήριο, να πούμε εμείς οι δύο (σ.σ.: αυτός και ο Σημίτης) ποιες είναι οι διαδικασίες. Μη μου βάζετε περιορισμούς, κυρία πρόεδρε. Το ΚΥΣΕΑ είναι το ανώτατο θεσμικό όργανο για τις Ενοπλες Δυνάμεις. Ορθώς ο κ. πρόεδρος είπε πως αυτό έγινε μετά τα Ίμια, διαπιστώθηκε τότε η ανάγκη ύπαρξής του.

Πρόεδρος: Πιο γρήγορα...

Ακης Τσοχατζόπουλος: Θα με αφήσετε να μιλήσω; Δεν είναι δυνατόν να είμαι υπό απαγόρευση! Θα πω εγώ τι θέλω όχι τι θέλετε εσείς.

(Κάτι φώναξε από τη θέση του εκείνη τη στιγμή ο εξάδελφος του Άκη Τσοχατζόπουλου Νίκος Ζήγρας).

Ακης Τσοχατζόπουλος: Να φροντίσετε, κυρία πρόεδρε, για τους πράκτορες να μην παρεμβαίνουν εδώ μέσα. Οι αποφάσεις του ΚΥΣΕΑ δεν τίθενται υπό αμφισβήτηση. Κύριε πρόεδρε (σ.σ.: προς τον Κ. Σημίτη), εισηγήθηκα εγώ;

Κ. Σημίτης: Ναι.

Ακης Τσοχατζόπουλος: Ναι, έχω την πολιτική ευθύνη, αλλά δεν υπογράφω συμβάσεις. Όμως το ΚΥΣΕΑ έχει δική του απόφαση με βάσει τις εισηγήσεις από τα επιτελεία! Άρα δεν υπάρχει δυνατότητα παρέμβασης ή δωροδοκίας ή άλλου τύπου στο ΚΥΣΕΑ. Δεν υπάρχει δωροδοκία. Είναι κατασκευασμένη η κατηγορία.

Κ. Σημίτης: Όπως αποδείχτηκε από την πρωτόδικη δίκη, στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας γίνονταν τα μύρια όσα, όφειλες να με ενημερώσεις... Δεν το ανέχομαι.

Ακης Τσοχατζόπουλος: Τίποτα, τίποτα δεν αποδείχτηκε, συκοφαντίες μόνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ