Καρφιά Πανούση: Να τελειώνουμε επιτέλους με τη διαπραγμάτευση, πρέπει να κυβερνήσουμε κιόλας [βίντεο] - iefimerida.gr

Καρφιά Πανούση: Να τελειώνουμε επιτέλους με τη διαπραγμάτευση, πρέπει να κυβερνήσουμε κιόλας [βίντεο]

 (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαφές και αυστηρό μήνυμα στην κυβέρνηση να τελειώνει με τη διαπραγμάτευση για να κυβερνηθεί ο τόπος, έστειλε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης.

Μετά τη συνάντησή του με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, ο κ. Πανούσης πέταξε το «καρφί» του για την ατέρμονη διαδικασία της διαπραγμάτευσης.

«Υπάρχει η διαπραγμάτευση, υπάρχει και η διακυβέρνηση. Πρέπει να τελειώνουμε εν πάση περιπτώσει με τη διαπραγμάτευση. Προφανώς έντιμη και προφανώς με το μικρότερο δυνατό κόστος για τον ελληνικό λαό που έχει υποστεί πολλά, αλλά πρέπει να κυβερνηθεί ο τόπος. Δηλαδή πρέπει να σχολεία να λειτουργήσουν, πρέπει οι δήμοι να λειτουργούν, τα νοσοκομεία να λειτουργούν. Δεν γίνεται να τα παραπέμπουμε όλα σ' αυτή τη δύσκολη διαπραγμάτευση» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Καρφιά Πανούση: Να τελειώνουμε επιτέλους με τη διαπραγμάτευση, πρέπει να κυβερνήσουμε κιόλας [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Ο απολαυστικός διάλογος με Μπουτάρη

Νωρίτερα, ο Γ. Πανούσης είχε μια «επεισοδιακή» συνάντηση με τον Γιάννη Μπουτάρη. Ο υπουργός πήγε με μισή ώρα καθυστέρηση στο ραντεβού αλλά ο δήμαρχος ήρθε μετά από ακόμη πέντε λεπτά. «Ο δήμαρχος είναι βεντέτα. Να πάρουμε λίγο από τη λάμψη του», είπε ο Γ. Πανούσης στους δημοσιογράφους. Αμέσως μετά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έδωσε με το γνωστό του στιλ, το σήμα αποχώρησης στους εκπροσώπους των ΜΜΕ:

Μπουτάρης: «Πάρτε δρόμο»

Πανούσης: «Δήμαρχε προσέχετε γιατί εάν παρανομήσετε μπορεί να συλληφθείτε. Έχουμε αστυνομικούς εδώ».

Μπουτάρης: «Εδώ είναι ιδιωτικός η δημόσιος χώρος;»

Πανούσης: «Δεν είναι το γραφείο του καθενός, είναι το γραφείο του δημάρχου. Εάν είναι κλειστό είναι ιδιωτικός χώρος, εάν είναι ανοιχτό είναι δημόσιος», είπε ο κ. Πανούσης.

Οταν η συζήτηση «πήγε» στο κάπνισμα ο γ.γ. του δήμου Θεσσαλονίκης, Θωμάς Ψαρράς, αποκάλυψε ότι ο Μπουτάρης «είναι ο μόνος που κάπνισε στην καγκελαρία στο Βερολίνο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ