Ηράκλειο: Ισόβια στους φονιάδες με τη μαγκούρα - iefimerida.gr

Ηράκλειο: Ισόβια στους φονιάδες με τη μαγκούρα

Ισόβια στους 3 κατηγορούμενους που σκότωσαν 51χρονο με μαγκούρες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς κανένα ελαφρυντικό κρίθηκαν ένοχοι και καταδικάστηκαν σε ισόβια οι τρεις κατηγορούμενοι κρητικοί που ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου με μαγκούρες τον Κωνσταντίνο Προβιδάκη.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου, έβγαλε την απόφαση στις 3 τα χαράματα μετά από μια επεισοδιακή πολυήμερη διαδικασία.

Οι τρεις κατηγορούμενοι κρίθηκαν ένοχοι για την δολοφονία του άτυχου 51χρονου άνδρα. Στον 34χρονο που φέρεται ότι ξεκίνησε το επεισόδιο, για ασήμαντη αφορμή, επιτιθέμενος στον Προβιδάκη με την μαγκούρα, επιβλήθηκε ποινή ισόβιας κάθειρξης καθώς και φυλάκιση 26 μηνών για τις πλημμεληματικές πράξεις που του αποδόθηκαν.

Στον 25χρονο αδελφό του εκτός από τα ισόβια επιβλήθηκε και ποινή φυλάκισης 12 μηνών, ενώ στον 27χρονο βοσκό, ισόβια και 3 χρόνια και 4 μήνες φυλάκισης.

Το έγκλημα είχε γίνει πέρσι στο Αντισκάρι της Κρήτης, όταν τους ζήτησε να κάνουν στην άκρη προκειμένου να περάσει με το αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με το cretapost.gr τα μέτρα ασφαλείας και χθες ήταν δρακόντεια στο δικαστήριο ενώ πολλές ήταν οι φορές που τα αίματα άναψαν. κατά την διάρκεια της δίκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ