«Οχι "Μπαλτά" στην Παιδεία» -Συγκέντρωση κατά του ν/σ του υπ. Παιδείας στο Σύνταγμα [εικόνες] - iefimerida.gr

«Οχι "Μπαλτά" στην Παιδεία» -Συγκέντρωση κατά του ν/σ του υπ. Παιδείας στο Σύνταγμα [εικόνες]

Οχι Μπαλτά στην Παιδεία 01
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέτα το δυναμικό «Οχι "Μπαλτά" στην Παιδεία» της πρωτοβουλίας «Παιδεία 2015», που έγινε στο κλειστό γήπεδο «Σπύρος Λούης» του Αμαρουσίου τη Δευτέρα, καθηγητές, φοιτητές, μαθητές και απλοί πολίτες κορύφωσαν τις κινητοποιήσεις τους απόψε στο Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη.

Με συνθήματα «Οχι "Μπαλτά" στην Παιδεία», «Αξιολόγηση παντού και σε όλους» και «Εξω οι κομματικές παρατάξεις από την Ελληνική Δημόσια Εκπαίδευση» οι επικριτές του νομοσχεδίου έδωσαν ραντεβού στις 20:30 στο Σύνταγμα, ζητώντας καταψήφιση των νομοσχεδίων Μπαλτά «που γυρίζουν τα σχολεία και τα πανεπιστήμια 40 χρόνια πίσω στη δεκαετία του΄80, επιβάλλουν τα πολιτικά κόμματα στη λειτουργία των ΑΕΙ, καταργούν ουσιαστικά τα Πρότυπα Δημόσια Σχολεία, μεθοδεύουν την κατάργηση των ιδιωτικών σχολείων, εισάγουν την κομματική λογική στα όργανα της σχολικής ιεραρχίας, καταργούν την αριστεία σε βάρος των κοινωνικά αδύναμων και την αξιολόγηση στην Εκπαίδευση».
Στη συγκέντρωση έδωσαν το «παρών» εκπαιδευτικοί, αλλά και πολιτικοί, μεταξύ των οποίων οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης και Θεόδωρος Φορτσάκης και η Εύη Χριστοφιλοπούλου, βουλευτής ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπαλτάς εκπαίδευση Σύνταγμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ