Φίλης: Αρχιτραπεζίτης και υποψήφιος πρωθυπουργός δεν γίνεται, κ. Στουρνάρα - iefimerida.gr

Φίλης: Αρχιτραπεζίτης και υποψήφιος πρωθυπουργός δεν γίνεται, κ. Στουρνάρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας έκανε ο Νίκος Φίλης, με την κατηγορία ότι υπονομεύει την κυβέρνηση.

«Δεν είναι δυνατόν ο αρχιτραπεζίτης της χώρας στο πλαίσιο αυτών των σκληρών διαπραγματεύσεων να υπονομεύει, ουσιαστικά, την κυβέρνηση λειτουργώντας ως αντιπολίτευση», υπογράμμισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

«Υπάρχει πρόβλημα με τον Γ. Στουρνάρα, καθώς φαίνεται να υποσκάπτει τις διαπραγματεύσεις της χώρας και να λειτουργεί ως πολιτικός αντίπαλος, πέρα από τις αρμοδιότητές του ως Διοικητή της ΤτΕ», τόνισε ο κ. Φίλης. Και συμπληρώνει ότι δεν είναι δυνατόν ο αρχιτραπεζίτης της χώρας στο πλαίσιο αυτών των σκληρών διαπραγματεύσεων να υπονομεύει, ουσιαστικά, την κυβέρνηση λειτουργώντας ως αντιπολίτευση. Δεν μπορεί να είστε και αρχιτραπεζίτης και υποψήφιος πρωθυπουργός κ. Στουρνάρα» υπογράμμισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος.

Τέλος, στην ερώτηση γιατί η κυβέρνηση δεν αντιμετωπίζει αυτή την υπονόμευση, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, εκτιμά ότι «δεν πρέπει η κυβέρνηση να προβεί σε βιαστικές κινήσεις και ανοίξει ένα νέο εσωτερικό μέτωπο με τον αρχιτραπεζίτη της χώρας την στιγμή που έχει εστιάσει τις δυνάμεις της στο εξωτερικό μέτωπο των διαπραγματεύσεων».

Να σημειωθεί ότι σήμερα η εφημερίδα «Αυγή» έκανε νέα επίθεση στον κ.Στουρνάρα με το πρωτοσέλιδο «Υπόλογος ο Στουρνάρας», αναφέροντας ότι ο διοικητής της ΤτΕ είναι διπλά εκτεθειμένος για το περιβόητο e-mail και χαρακτηρίζει την ΤτΕ «όργανο» κατά της κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φιλης Στουρνάρας κυβέρνηση ΤτΕ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ