Champions League: Η Μπαρτσελόνα το πάνω χέρι, η Μπάγερν ρισκάρει για να ανατρέψει το 3-0 - iefimerida.gr

Champions League: Η Μπαρτσελόνα το πάνω χέρι, η Μπάγερν ρισκάρει για να ανατρέψει το 3-0

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το 3-0 της περασμένης Τετάρτης στο «Καμπ Νου» στο ανεπανάληπτο σόου του Λιονέλ Μέσι, είναι αυτό που εν ολίγοις έχει δώσει την μισή (και βάλε...) πρόκριση στην Μπαρτσελόνα για τον τελικό του Champions League.

Την υπόλοιπη καλείται η ισπανική ομάδα να την πάρει απόψε (21:45, Novasports1) στην «Αλιάνζ Αρίνα» με το σκορ υπέρ της.

Η μουρμούρα για τον Γκουαρντιόλα έχει αρχίσει ήδη (ξανά), όπως κι οι φήμες περί αποχώρησής του, με τη Μάντσεστερ Σίτι να βρίσκεται στο «κόλπο», παρότι ο ίδιος επιμένει πως θα παραμείνει κάτοικος Μονάχου. Το έργο της Μπάγερν είναι φυσικά πολύ δύσκολο καθώς χρειάζεται τρία τέρματα, χωρίς να δεχθεί κανένα, για να στείλει το ματς στην παράταση. Αυτό γίνεται ακόμα πιο περίπλοκο, καθώς θα αναγκαστεί να το προσπαθήσει, για άλλη μία φορά, δίχως τους Ρόμπεν και Ριμπερί. Τραυματίες είναι επίσης οι Αλάμπα και Μπαντστούμπερ ενώ αμφίβολοι είναι οι Ρόντε και Στάρκε, με τον πρώτο να έβγαλε μέρος της προπόνησης.

Champions League: Η Μπαρτσελόνα το πάνω χέρι, η Μπάγερν ρισκάρει για να ανατρέψει το 3-0 | iefimerida.gr 0

Ωστόσο, εντός έχει σημειώσει μεγάλες νίκες. Είναι αήττητοι ενώ έχουν σημειώσει δύο μεγάλες νίκες (7-0 τη Σαχτάρ, 6-1 την Πόρτο).

Από την άλλη, η Μπάρτσα ψάχνει την πρώτη της νίκη στο Μόναχο και πριν από την ήττα τους στο ίδιο γήπεδο, το 2013, ήταν αήττητοι στις οχτώ τελευταίες επισκέψεις τους στη Γερμανία. Βέβαια, οι Καταλανοί περνούν στον τελικό με πολλά αποτελέσματα, ακόμα και με ήττα. Και όλα αυτά δίχως να έχουν απουσίες.

Έχουν αναμετρηθεί εννέα φορές με την Μπάγερν να μετράει πέντε νίκες έναντι δύο της Μπάρτσα ενώ δύο ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Πιο πρόσφατη «μάχη», εκτός από αυτήν της περασμένης εβδομάδας, ήταν τη σεζόν 2012-13, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης της διοργάνωσης, όταν στο Μόναχο οι Βαυαροί διέλυσαν τους «μπλαουγκράνα» με σκορ 4-0 και πήραν πανηγυρικά την πρόκριση στον τελικό, επικρατώντας και στο «Καμπ Νου» (3-0).

Οι πιθανές συνθέσεις:

Μπάγερν Μονάχου (4-3-3): Νόιερ, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Μπενάτια, Μπερνάτ, Λαμ, Αλόνσο, Τιάγκο, Γκέτσε, Λεβαντόφσκι, Μίλερ

Μπαρτσελόνα (4-3-3): Τερ Στέγκεν, Άλβες, Πικέ, Μασεράνο, Άλμπα, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Ινιέσα, Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ