Ειρωνείες και καρφιά Ρέμου για Σφακιανάκη [βίντεο] - iefimerida.gr

Ειρωνείες και καρφιά Ρέμου για Σφακιανάκη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τον σάλο που ξέσπασε μετά τα όσα είπε πρόσφατα ο Νότης Σφακιανάκης για την Μελίνα Μερκούρη, ήρθε η ώρα για την απάντηση από τον Αντώνη Ρέμο.

Ο γνωστός τραγουδιστής μάλιστα θέλησε να μιλήσει με ειρωνική διάθεση τονίζοντας ότι πέτυχε να ασχολούνται όλοι μαζί του, ενώ τον αποκάλεσε και «φίλο» του.

Αναλυτικά:

«Αφού κατάφερε ο Νότης με αυτή τη δήλωση να γίνει hot και όλοι να ασχολείστε με αυτό, καταλάβετε για ποιο λόγο το έκανε. Εγώ πήγα στον Νότη επειδή ήμουν στη Θεσσαλονίκη. Πρώτα πέρασα από τη Νατάσα κι επειδή ο επιχειρηματίας είναι ο ίδιος που έχει τα μαγαζιά πήγα και από εκεί. Κατάφερε να πραγματοποιήσει τον σκοπό που είχε όλη αυτή η αναταραχή που δημιούργησε και όλοι ασχολούνται μαζί του. Συγχαρητήρια. Μπράβο Νότη. Δεν έχω να πω τίποτε άλλο για τον φίλο μου τον Νότη».

Το βίντεο είναι από το enikos

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντώνης Ρέμος Νότης Σφακιανάκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ