Ευχετήριες κάρτες για άνεργους - iefimerida.gr

Ευχετήριες κάρτες για άνεργους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η παγκόσμια οικονομική κρίση και η ραγδαία αύξηση της ανεργίας έδωσαν στον ιδιοκτήτη μιας εταιρείας παραγωγής ευχετήριων καρτών, την ιδέα να φτιάξει κάρτες με ευχές για όσους μόλις απολύθηκαν και ο ίδιος δηλώνει πως έχουν τέτοια επιτυχία που δεν προλαβαίνει να τις τυπώνει!
Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη ενός καταστήματος Hallmark στο Ντάλας του Τέξας ο οποίος με αφορμή την αύξηση της ανεργίας στις ΗΠΑ στο εξωφρενικό για τους Αμερικανούς 9,1% είδε μια επιχειρηματική ευκαιρία και άρχισε να τυπώνει κάρτες με μηνύματα συμπαράστασης για ανθρώπους που μόλις απολύθηκαν και σημειώνει τρελές πωλήσεις.
Οι κάρτες του γράφουν από πομπώδης κλισέ ατάκες όπως: «Άμα η ζωή σου δίνει λεμόνια...φτιάξε λεμονάδα» μέχρι χιουμοριστικές ατάκες όπως : «Άμα η ζωή σου δίνει λεμόνια φτιάξε ένα μαρτίνι!» ή «Δες το ως διάλειμμα ανάμεσα σε ηλίθια αφεντικά» κ.ά.
Ο άνθρωπος που είχε τη φαεινή ιδέα είναι ο Frank Fernandez o οποίος δηλώνει πως ταυτίζεται με τους άνεργους και την ψυχολογία τους αφού και ο ίδιος έχασε την δουλειά του και αναγκάστηκε να ανοίξει το Hallmark και μάλιστα συστήνει στους υποψήφιους αγοραστές πως η ιδανική στιγμή για να στείλεις σε κάποιον άνεργο μια τέτοια κάρτα είναι δύο μέρες μετά την ανακοίνωση της απόλυσής του. Ορίστε υπάρχει και πρωτόκολλο!

Κάτι μας λέει ότι τους επόμενους μήνες στην Ελλάδα θα στέλνουμε περισσότερες τέτοιες κάρτες παρά χριστουγεννιάτικες!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ