Ερχεται στην Ελλάδα για να καταθέσει ο Ρικάρντο Σα Πίντο - iefimerida.gr

Ερχεται στην Ελλάδα για να καταθέσει ο Ρικάρντο Σα Πίντο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο άνθρωπος που φέρεται να είπε στον Τάκη Φύσσα ότι δέχθηκε πιέσεις για να μη χρησιμοποιήσει συγκεκριμένους παίκτες κόντρα στον Ολυμπιακό, αναμένεται να κληθεί για κατάθεση από τον ειδικό ανακριτή Γιώργο Ανδρεάδη. Ο Ρικάρντο Σα Πίντο θα βρεθεί σύντομα στην Ελλάδα και θα επισκεφθεί την Ευελπίδων.

Μερικές εβδομάδες νωρίτερα, ο Τάκης Φύσσας είχε καταθέσει πως ο Σα Πίντο (τότε προπονητής του Ατρομήτου), τού είχε πει πως δέχθηκε πιέσεις για να αφήσει τέσσερις παίκτες εκτός μάχης στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Τόσο ο Γιώργος Σπανός όσο και ο Γιάννης Αγγελόπουλος διέψευσαν κάτι τέτοιο στις καταθέσεις τους όμως στην συμπληρωματική του κατάθεση ο Φύσσας, παρέδωσε στον ανακριτή και τα τηλεφωνικά μηνύματα που είχε ανταλλάξει και με τον βοηθό του Φερνάντο Σάντος, Ρικάρντο Σάντος. Μάλιστα δεν αποκλείεται να κληθούν να καταθέσουν και οι δύο τελευταίοι από την πατρίδα τους ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σα Πίντο θα βρεθεί στη χώρα μας μέσα στις επόμενες ημέρες για να περάσει την πόρτα του γραφείου του κ.Ανδρεάδη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ