Κανένας περιοριστικός όρος στον Ηλία Σπάθα - iefimerida.gr

Κανένας περιοριστικός όρος στον Ηλία Σπάθα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ηλίας Σπάθας απολογήθηκε στον ειδικό ανακριτή Γιώργο Ανδρεάδη, ο οποίος με κοινή απόφαση και του εισαγγελέα, αποφάσισε να μην του επιβάλλει κανέναν περιοριστικό όρο.

Ο διεθνής ρέφερι πήρε σειρά για να απολογηθεί ενώπιων του ειδικού ανακριτή διαφθοράς για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Λίγο μετά τις 10:00 βρέθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων έχοντας κατηγορηθεί για δωροδοκία/δωροληψία και η απολογία του διήρκησε κάτι περισσότερο από μια ώρα. Εν συνεχεία κατεθύνθηκε προς τον εισαγγελέα, για να επιστρέψει αργότερα στο γραφείο του ειδικού ανακριτή και να μάθει την απόφαση. Αυτή, δεν του επιβάλλει κανέναν περιοριστικό όρο και αυτό, σύμφωνα με τα όσα είπε στους εκπροσώπους του Τύπου ο δικηγόρος του, κ.Βελάκης, αποτελεί μια πρώτη δικαίωση, για να δοθεί η συνέχεια πλέον στα δικαστήρια...

«Με ομόρφωνη και από κοινού λειφθήσα απόφαση του ειδικού ανακριτή διαφθοράς και του εισαγγελέα, αποφάσισαν να μην επιβληθεί κανένας περιοριστικός όρος στον κ.Ηλία Σπάθα, έπειτα από την απολογία του ενώπιών τους. Η απόφαση αυτή, ελήφθη, έπειτα από την κατάρρευση του εις βάρους του κατηγορητηρίου και την αναλυτική αντίκρουση των δυνάμει συντριπτικών στοιχείων από την πλευρά του ίδιου και της υπεράσπισης. Η απόφαση αυτή, αποτελεί την πρώτη απάντηση από την πλευρά της ελληνικής δικαιοσύνης σε όσους με ψευδείς ισχυρισμούς και ανυπόστατες κατηγορίες επιχείρησαν να σπηλώσουν το όνομα του Ηλία Σπάθα. Η επόμενη απάντηση θα δοθεί και πάλι στα πρόσωπα αυτά, από τα αρμόδια δικαστήρια, όπου και θα κληθούν να πληρώσουν για τις συνέπειες των πράξεων τους. Ο κ.Ηλίας Σπάθας εκφράζει την απόλυτη εμπιστοσύνη του προς την ελληνική δικαιοσύνη και την απόλυτη ικανοποίησή του για την υπέρ του απόφαση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του κ.Σπάθα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ηλιας σπαθας ανακριτής απολογία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ