H νέα ταινία του Tom Hanks για την 11η Σεπτεμβρίου [trailer] - iefimerida.gr

H νέα ταινία του Tom Hanks για την 11η Σεπτεμβρίου [trailer]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Tom Hanks πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Stephen Daldry που φέρει τον τίτλο Extremely Loud & Incredibly Close (Υπερβολικά Δυνατά και Απίστευτα Κοντά) και θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες και υπόσχεται πως θα κάνει τους θεατές να ρίξουν μαύρο δάκρυ!
Στην ταινία ο κεντρικός ήρωας είναι ένας συμπαθέστατος πολυάσχολος 9χρονος που σχεδιάζει κοσμήματα, είναι ερασιτέχνης εφευρέτης, αστροφυσικός και περκασιονίστας (!) ο οποίος αναζητά σε όλη τη Νέα Υόρκη, την πόρτα που ταιριάζει σε ένα μυστηριώδες κλειδί που του άφησε ο πατέρας του την ημέρα του θανάτου του στους δίδυμους πύργους την 11η Σεπτεμβρίου.
Μαζί με τον Tom Hanks πρωταγωνιστούν η Sandra Bullock και ο πιτσιρικάς -φαινόμενο Thomas Horn. H ταινία έχει βασιστεί στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Jonathan Safran Foer που κυκλοφόρησε το 2005 και οι πρ΄τες πληροφορίες μιλούν για μια από τις πιο συγκινητικές ταινίες των επόμενων μηνών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ