Κοντονής: «Αλλοι έχουν την ευθύνη για το Grexit» - iefimerida.gr

Κοντονής: «Αλλοι έχουν την ευθύνη για το Grexit»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ικανοποίησή του για την ψήφιση του νέου αθλητικού νόμου εξέφρασε ο Σταύρος Κοντονής, ο οποίος παράλληλα επέρριψε τις ευθύνες για ενδεχόμενο Grexit στην ΕΠΟ.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου στο περιθώριο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ξιφασκίας δηλώνοντας πως η κυβέρνηση εξακολουθεί να βρίσκεται σε σε συνεχή διαβούλευση με τις διεθνείς ομοσπονδίες.

«Η πιθανότητα ενός Grexit δεν μπορώ να πω ότι δεν υπήρξε. Είμαστε σε συνεχή διαβούλευση με τις διεθνείς ομοσπονδίες. Θέλω να τονίσω πως εμείς κάναμε ό,τι ήταν δυνατό για να αποφευχθεί. Το βάρος και την ευθύνη την έχουν άλλοι. Ας αναλάβουν κι αυτοί τις ευθύνες τους. Δεν νομίζω ότι με τέτοιες ενέργειες όπως τον αποκλεισμό, μπορούν να λυθούν σοβαρά προβλήματα όπως αυτό της βίας. Που αυτή τη στιγμή το αναγνωρίζουν, ευτυχώς, οι πάντες. Το κλίμα με τις διεθνείς Ομοσπονδίες ήταν θετικό και πολιτισμένο. Αυτό μας έδωσε τη δυνατότητα να μιλήσουμε ειλικρινά και σε βάθος και να ανιχνεύσουμε δρόμους για την επίλυση αυτού του σοβαρού προβλήματος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για την ψήφιση του νομοσχεδίου, τόνισε: «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος γιατί ψηφίστηκε από τη Βουλή με μία διευρυμένη πλειοψηφία. Δεν ήταν κυβερνητική πλειοψηφία των δύο κομμάτων. Ψήφισαν τέσσερα κόμματα υπέρ του νομοσχεδίου. Ένα κόμμα έδωσε ψήφο, θα έλεγα, ανοχής λέγοντας ‘παρών’ και δύο κόμματα το καταψήφισαν. Η αλήθεια είναι ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ