Τραγωδία στην Ισπανία: Συνετρίβη αεροσκάφος στη Σεβίλλη [βίντεο] - iefimerida.gr

Τραγωδία στην Ισπανία: Συνετρίβη αεροσκάφος στη Σεβίλλη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα στρατιωτικό αεροσκάφος Airbus A44M συνετρίβη σήμερα στο αεροδρόμιο της Σεβίλλης στη νότια Ισπανία, ανακοίνωσε το ισπανικό υπουργείο Άμυνας.

Σύμφωνα μεα όσα είπε ο Ισπανός πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι, ο οποίος ακύρωσε την προγραμματισμένη του επίσκεψη στην Τενερίφη, στο αεροπλάνο επέβαιναν τουλάχιστον οκτώ έως 10 άνθρωποι. Τελικά, ο αριθμός των επιβαινόντων ήταν επτά.

Το αεροσκάφος συνετρίβη ενώ βρισκόταν σε διαδικασία απογείωσης.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές, υπάρχουν πέντε νεκροί. Συγκεκριμένα, τα σωστικά συνεργεία ανεσυραν τις σορούς τριών ανθρώπων και δύο αγνοούνται. Επίσης, τα σωστικά συνεργεία έχουν καταφέρει κι έχουν απεγκλωβίσει δύο επιβαίνοντες. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

Οπως αναφέρουν τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, το αεροσκάφος ήταν στο στάδιο της δοκιμής έπειτα από τη συναρμογλόγησή του και κατέπεσε σε ακατοίκητη περιοχή 1,5 χιλιόμετρο μακριά από το αεροδρόμιο της Σεβίλλης το οποίο μετά το δυστύχημα έκλεισε. Ολες οι πτήσεις κατευθύνονται στο αεροδρόμιο της Μάλαγας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεροσκάφος συντριβή Σεβίλλη Ισπανία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ