Ο Παναθηναϊκός ψάχνει μεταγραφή «αεροδρομίου» - Πρόταση 1 εκ. ευρώ στον Μίκαελ Εσιέν - iefimerida.gr

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει μεταγραφή «αεροδρομίου» - Πρόταση 1 εκ. ευρώ στον Μίκαελ Εσιέν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη μεταγραφή του καλοκαιριού και μια από τις μεγαλύτερες της ιστορίας του θα προσπαθήσει να κάνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος φέρεται να κατέθεσε πρόταση στον Μίκαελ Εσιέν για συμβόλαιο δύο ετών με οικονομικές απολαβές 1 εκ. ευρώ ετησίως.

Ο 32χρονος αμυντικός μέσος δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Μίλαν, με την οποία φέτος πραγματοποίησε 13 συμμετοχές και μένει ελεύθερος. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «GoalNews», έχει ήδη υπάρξει κρούση στον Γκανέζο, ο οποίος δεν δείχνει αρνητικός ωστόσο υπάρχει ενδιαφέρον τόσο από τη Γουότφορντ, η οποία προβιβάστηκε φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ αλλά και από ομάδες του MLS στις Η.Π.Α.

Ο Εσιέν είχε μεικτό συμβόλαιο 2 εκ. ευρώ στους «ροσονέρι» με τον Παναθηναϊκό να του προσφέρει τώρα 1 εκ. ευρώ ετησίως. Η μεγαλύτερη δυσκολία όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι να πάρει την απόφαση ο πρώην παίκτης των Τσέλσι και Ρεάλ να έρθει στην Ελλάδα, αφού επιθυμεί να αγωνιστεί για άλλα δύο χρόνια σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Στους πράσινους πάντως υπάρχει η αισιοδοξία, ότι τελικά θα πείσουν τον Εσιέν να γίνει το πρώτο όνομα του Παναθηναϊκού για την επόμενη σεζόν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ