Αφησαν «γυμνή» την Ντέμι Μουρ -Της έκλεψαν ρούχα 200.000 δολαρίων - iefimerida.gr

Αφησαν «γυμνή» την Ντέμι Μουρ -Της έκλεψαν ρούχα 200.000 δολαρίων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θύμα διαρρηκτών με ιδιαίτερα ακριβό γούστο έπεσε η Ντέμι Μουρ, που έμαθε ότι έκαναν... φτερά ρούχα 200.000 δολαρίων που της ανήκαν.

Τα εν λόγω συνολάκια της διάσημης ηθοποιού φυλάσσονταν σε αποθήκη στο Χόλιγουντ και η βοηθός της διαπίστωσε την κλοπή αυτή την εβδομάδα. Πρόκειται για πανάκριβα και σε πολλές περιπτώσεις αναντικατάστατα ρούχα, με τους δράστες να δείχνουν ιδιαίτερες γνώσεις στη μόδα, καθώς πήραν εκείνα που ήταν τα πιο πολύτιμα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στις ΗΠΑ, δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης στην αποθήκη, κάτι που οδηγεί σε συμπέρασμα ότι πρόκειται για δουλειά εκ των έσω. Μόνο η ομάδα της Ντέμι Μουρ, που δεν είχε επισκεφθεί την αποθήκη τους τελευταίους έξι μήνες, και η εταιρεία που διαχειρίζεται το χώρο φύλαξης, είχαν κλειδιά για το συγκεκριμένο χώρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντέμι Μουρ ρούχα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ