Βαρβιτσιώτης: «Ανυπόληπτη η κυβέρνηση - Να αλλάξουμε πολιτική» - iefimerida.gr

Βαρβιτσιώτης: «Ανυπόληπτη η κυβέρνηση - Να αλλάξουμε πολιτική»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ελλάδα χρειάζεται αυτοδυναμες κυβερνήσεις αφού δεν υπάρχει ουτε «κουλτούρα» ούτε «διάθεση» για συγκυβέρνηση, δήλωσε ο ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, και ζήτησε πρόωρες εκλογές.

Μιλώντας στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ, ο κ. Βαρβιτσιώτης απέκλεισε το ενδεχόμενο κυβέρνησης συνεργασίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ καθώς «αυτό που έχει αποδειχθεί είναι ότι στην Ελλάδα χρειάζονται αυτοδύναμες κυβερνήσεις, διότι στην Ελλάδα δεν έχουμε κουλτούρα και διάθεση κυβερνήσεων συνεργασίας. Έχουμε έκτακτες συνθήκες, αλλά για οποιαδήποτε σύνθεση χρειάζεται και ένα ψυχικό απόθεμα, πέρα από την πολιτική σύγκλιση και τώρα δεν υπάρχει ούτε ψυχικό απόθεμα από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, ούτε η διάθεση για συνεργασία».

Στη συνέχεια, ο κ. Βαρβιτσιώτης έκανε λόγο για «ανυπόληπτη κυβέρνηση» που βαδίζει σε «καταστροφικό δρόμο» και επέμεινε στην ανάγκη πρόωρων εκλογών, σημειώνοντας ότι «χρειάζεται να αλλάξουμε πολιτική. Και πιστεύουμε ότι αν έχουμε αυτοδυναμία, θα μπορέσουμε να εφαρμόσουμε μια διαφορετική πολιτική, πειστικά και προς το εσωτερικό και προς το εξωτερικό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ