Δένδιας:«Εκλογές τώρα για καθαρή λύση» - iefimerida.gr

Δένδιας:«Εκλογές τώρα για καθαρή λύση»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άμεση προσφυγή στις κάλπες ζήτησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας. Ο πρώην υπουργός σε συνέντευξή του δήλωσε πως «μια τόσο δύσκολη κατάσταση μόνο μια καθαρή εντολή μπορεί να πάει την κοινωνία μπροστά. Επί σειρά μηνών, ενώ πίεζαν όλοι τον Αντώνη Σαμαρά, αρνιόταν να ζητήσει εκλογές με κόστος. Τώρα, ζητάει ένα πράγμα που πρέπει να το αναγνωρίσουμε όλοι: ότι χρειάζεται μια καθαρή λύση εδώ».

Ο κ. Νίκος Δένδιας μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FMαπέρριψε τα σενάρια συγκυβέρνησης «αν θα ήταν καλύτερα να συγκυβερνήσουμε με αυτούς που δεν μπορούν να κυβερνήσουν μόνοι τους» και καταλόγισε στην κυβέρνηση αδυναμία να διαχειριστεί την παρούσα κατάσταση και να βγάλει τη χώρα από την κρίση. «Αν κάποιος περιμένει από τη Ν.Δ. τη σύλληψη ενός ιδεατού, ονειρικού κόσμου θα τον ευχαριστήσω πολύ, αλλά εγώ δεν θα του υποσχεθώ μαγικά άλογα και ευτυχισμένους παραδείσους», πρόσθεσε ο βουλευτής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ