Παράταση στις αιτήσεις για τις αγροτικές ενισχύσεις - iefimerida.gr

Παράταση στις αιτήσεις για τις αγροτικές ενισχύσεις

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: SOOC / ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παράταση μέχρι την Τρίτη 2 Ιουνίου έδωσε το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης στην προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ενιαίας ενίσχυσης από τους δικαιούχους αγρότες.

Η παράταση κρίθηκε αναγκαία προκειμένου να διευκολυνθούν οι παραγωγοί να καταθέσουν τις αιτήσεις τους, καθώς εφέτος είναι η πρώτη χρονιά εφαρμογής της νέας ΚΑΠ.

Σημειώνεται ότι για την υποβολή της αίτησης ενιαίας ενίσχυσης ΟΣΔΕ (Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ενισχύσεων) είναι στη διάθεση των αγροτών η δωρεάν on line εφαρμογή του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ), ενώ παράλληλα για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους έχει αυξηθεί σε σχέση με πέρυσι και ο αριθμός των πιστοποιημένων φορέων για την παραλαβή της αίτησης.

Επιπλέον, όπως τονίζει το υπουργείο, πρόθεσή του είναι η υποβολή των αιτήσεων ενιαίας ενίσχυσης να γίνεται με τρόπο αξιόπιστο και διαφανή, δίχως να επιβαρύνονται οι αγρότες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αγρότες παράταση ενιαία ενίσχυση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ